1. Imię i nazwisko (pseudonim): Żurek no, jak widać
2. Płeć: Samiec Beta
3. Miejsce zamieszkania: Ponoć miasto, imo Wieś
4. Data urodzenia: Byk
5. Słuchasz Papa Roach: od Getting Away With Murder
6. Ulubiona piosenka Papa Roach: 'To Be Loved' - możecie mnie za to ukamienować ;]
7. Ulubiony album Papa Roach: 'Metamorphosis' - serio serio
8. Jak trafiłeś/aś na te forum?: kto szuka ten znajdzie
10. Kiedy pierwszy raz poznałeś/aś twórczość Papa Roach? Opisz doznania: 'Lovehatetragedy' chyba... fajna okłądka to sobie pomyślałem heh ;]
11. Słuchasz jakieś muzyki poza Papa Roach? Jakiej?: Dobrej muzyki.
12. Grasz na jakimś instrumencie? Jakim?: Bas
13. Jak wygląda twoja podkładka na mysz: Czarna
14. Ulubiona gra: Icewind Dale 1
15. Ulubiony program w telewizji: Dr. House ;]
16. Ulubione czasopismo: kiedyś Secret Service ;]
17. Ulubione zajęcie: Bierne odpoczywanie ;]
18. Najgorsze uczucie: Gdy wyrzygam się nosem ;]
19. Najlepsze uczucie: ...hehehehe...
20. Ulubiona muzyka: Rock
21. Pierwsza myśl po obudzeniu się rano: 'Jeeebana...'
27. Jak byś nazwał/a swojego syna?: Stachu! lub Kuba czy Michał...
28. A córkę?: Kasia
29. Twoje ulubione jedzenie: Spaghetti
30. Lody Waniliowe czy czekoladowe: Waniliowe
32. Jaki będzie/był Twój pierwszy samochód ?: Porsche Cayenne ;] Będzie... ;]
34. Ulubione picie?: Herbata
35. Ulubiona bajka?: Dragon Ball
40. Co wisi na ścianie nad twoim łóżkiem?: Oryginalny plakat Piratów z Karaibów 2 - urok pracy w kinie ;]
41. Co jest pod Twoim łóżkiem?: kurz
42. Pepsi czy Cola?: Cola
43. Ulubiony film?: 'RocknRolla'
44. Jesteś prawo czy lewo ręczny/a: Prawo
47. Twój Szczęśliwy numer?: 69
49. Ulubiony sport?: Siatkówka
51. Supermen czy Batman? Kto jest lepszy?: BATMAN !
52. Co dla Ciebie znaczy słowo „miłość”: miłość = przejebane
53. Cecha, która musi mieć twój/oja wybranek/nka: Nimfomania
A tak w ogóle to słucham sobie Nine Inch Nails, Audioslave, Rage Against the Machine, Lipali, Linkin Park, Guns N Roses i wielu wielu innych, uwielbiam prozę Christophera Moore'a i Neila Gaimana i idę oglądać jak Kubica sobie porawdzi w GP Malezji. ;]
_________________ Mięso też byś chciał? Żryj włosy z penisa!
No fajnie sobie stali na torze, i nikt nic nie wiedział, fajnie....
qki napisał/a:
a tak w ogóle to witam serdecznie !
I ja witam również
qki napisał/a:
ale za to plusa nie dostaniesz
No co ja poradzę, że jak pierwszy raz usłyszałem ten song, to mi refren wrył się w umysł i pozotsał tam chyba już do śmierci ;] Hity pod MTV też bywają dobre, nie ma co się uprzedzać ;]
qki napisał/a:
kolejny plus
Nie pamiętam kiedy mecz AZS naszego opuściłem :p
Wzniosłe hasła a'la lokalny patriotyzm mnie nie obchodzą. To miasto ani okolica nie daje mi rzadnych możliwości rozwoju, wszystko jest sterowane przez Jasną Górę - a ja nie jestem katolikiem. Zamykane są kluby z ciężką muzyką ( jak kilka lat temu 'Utopia' ). Kulturalnie miasto umiera, pieniądzę na wydatki publiczne są wydawane w błoto a wielkim sukcesem ma być niby remont III Alei, który i tak miał obsuwy nieziemskie... Z czego mam być dumny ? Z tych rozpadających się kamienic, wszechobecnego chamstwa i braku perspektyw na rozwój ? To nie jest kliamt do bycia patriotą.
Ja i tak jestem dumny z tego co w tym sezonie wywalczyli, szczególnie w Lidze Mistrzów !
Boje się tylko by znowu młodych-zdolnych nie powykuopwali od nas ,bo to taka tradycja już - dostaje się do AZSu naszego jakiś zdolny junior my robimy z niego siatkarza po czym idzie gdzie indziej...
Ale ogólnie w tym zafajdanym mieście moim taka tendencja do gnojenia zespołów sporotwych - mieliśmy w piłce nożnej kobiet mistrza = zniszcyli klub, mieliśmy Włókniarza w Żużlu = nie ma kasy, nie ma Pedersena, mieliśmy w poprzednim sezonie 2 miejsce i pucha Poslki z AZSem = wyprzedali wszystkich. To jakaś paranoja co się w tym mieście wyparwia !!
Nic w tym mieście nie może przejśc bez poparcia Jasnej Góry, taka smutna prawda... Nawet w kinie browarka nie sprzedajemy 'bo za blisko Jasnej Góry i zniewaga by była'
mieliśmy w poprzednim sezonie 2 miejsce i pucha Poslki z AZSem = wyprzedali wszystkich.
No nie wszystkich :p Ale w tym sezonie moim zdaniem transfery trafione w 100%. Fabian - przyszłosć kadry, już jest dobry, a może być tylko lepszy (o ile tatuś go jakoś nie spieprzy). Bartman - klasa sama w sobie, a jak zacznie grać więcej pod drużynę - nie tylko "Ja Bartman" - to będzie świetny. Zatorski już pokazuję klasę a w tym roku dopiero maturę zdaje ! Michalczyk to tylko uzupełnienie składu w sumie. A co do przechowalni i kuźni talentów to zgadzam się z Tobą. Z nowszego pokolenia: Winiarski, Szymański, Gacek, Ignaczak, Murek i wielu, wielu innych. Niestety przez brak konkretnych sponsorów (i lepsze oferty z innych klubów) nie utrzymują składu. A mając np. taki skład jak w zeszłym roku + Bartman za Gierka i Mlyakow za Billingsa (osobiście uważam że Smilen jest lepszy) mogliby powalczyć bardziej w lidze (bo nie sądzę że przeszliby Trentino. chociaż kto ich tam wie, Iskrę odprawili, Coprę też). W każdym razie, reasumując, zawszę będę cenił AZS za wkład w przyszłość polskiej siatkówki i za to, że stawiają na młodych-gniewnych.
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
Staż siedzenia na jakimkolwiek forum internetowym nie czyni z człowieka mądrali....litości
qki napisał/a:
Bartman - klasa sama w sobie, a jak zacznie grać więcej pod drużynę - nie tylko "Ja Bartman" - to będzie świetny
Troche jeszcze buńczuczny jest, jego niektóre wypowiedzi po meczach potrafią człowieka załamać ;] Ale ogólnie uważam dokładnie tak samo jak Ty - jak to tu mówią ( tak zauważyłem ) duży plus za to :p
Ogólnie widzę, że ( no offence ) pan gallegher lekki mądrala, tak ?
Chcesz powiedzieć, że wyciągnąłeś taki wniosek po tym poście:
gallegher napisał/a:
Jeśli wszechobecna religia robi Ci z miasta Rzeczpospolitą Katolicką to współczuję.Ja kocham swoje miasto za wszystkie plusy których niewątpliwie w ostatnich latach przybyło, ale zauważam też minusy...
?
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Ale ja nie narzekam, realnie trzeźwym okiem oceniam sytuację i już. Nie mam zamiaru nic czynić ( cokolwiek czynisz Ty ) dla tego miasta, ani nie mam zamiaru być patriotą - bo pojęcie patriotyzmu to nijako taki przymus od góry ( jak w naszej tradycji religia katolicka... ), a mi nikt nic nie będzie wmuszać. Dbam o siebie, swój rozwój, swoją przyszłość, a od pustych haseł typu 'patriotyzm lokalny' trzymam się z daleka.
Luz, ale nie uznaje czegoś takiego jak 'internetowe znajomości', kumpel to ktoś z kimś się spotykasz itp w moim mniemaniu a do Nowej Soli daleko, więc...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum