Ja na fali zmian jakie wprowadza Mikez na stronie głównej postanowiłem przyjrzeć się trochę forum... z ważniejszych zmian:
nowe zdjęcie w logotypie
forum zostało poszerzone
link do strony głównej w nawigacji forum
większy shoutbox i pole pisania nowego shota
poprawiona stopka forum
poprawione ikony tematów
nowe ikony płci
nowe ikony Windows, IE, Firefox i Opera
poprawione przyciski
większe pole pisania nowego posta i szybkiej odpowiedz
Niby kosmetyka, ale jakoś tak przyjemniej się zrobiło. Jak chcecie, to mogę zmienić ten damski znak na czerwony.
Kończę też poprawianie tłumaczeń z "Metamorphosis". Jak skończę to dodam je w odpowiednim wątku.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Nie tylko Ciebie... nawet mnie! No, ale powoli się już przyzwyczajam, a dodatkowy link do strony głównej nikomu nie zaszkodzi (właściwie wcześniej w ogóle nie było linka do strony głównej na forum).
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
nowe pola w profilu: Tlen.pl, XMPP, Skype, Last.fm, Twitter, MySpace, PapaRoach.com
zmiana układu profilu
poprawione wyświetlanie współrzędnych w profilu
dodane wykrywanie przeglądarek Google Chrome i Safari, oraz systemów Windows Vista i Windows 7
usunięcie zbędnego skryptu JavaScript pomniejszającego obrazki w postach i zastąpienie go CSS (strony z obrazkami przestaną się rozjeżdżać podczas ładowania)
poprawiona stopka forum
nowy(-stary) dział: Off-Topic
To co, może wprowadzimy obowiązek podania loginu na PapaRoach.com?
Ja proszę o zablokowanie możliwości czytania forum bez zalogowania. Ostatnio sam to zrobiłem, ale nie wiem czy ktoś to cofnął czy coś mi nie wyszło Najwyższa pora żeby zaostrzyć naszą elitarność
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Zablokowałem też czytanie shoutboksa, oraz przeglądanie listy użytkowników.
Tylko qki docenił moje poświęcenie i wypełnił dodatkowe pola w profilu? Oj nieładnie, nieładnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum