A może Łódź?
To bardziej środek niż poznań i będzie kurwa sprawiedliwie!
;p
Ale ja nie chce jechac sama pociągiem ;p
Poza tym... nie no ja nie wiem... z moją orientacją w terenie do obcego miasta? ;d
Chłopak powiedziałby mi, żebym już wcześniej napisała sobie karteczke na szyję 'zgubiłam się pomocy'.
No i też nie maj, bo... no booo... sprawy rodzinne;p
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
No nie, ale chcieliśćie CENTRUM, to prędzej Łódź jest centrum niż Poznań ;d Poznań leży tak samo, jak Warszawa tyle, że na zachód ;d A z Warszawy prawie tyle samo do Łodzi co z Poznania.
Uffffff.
A z resztą, jeden chuj.
A mam pytanie do Marty, bo podpatrzyłam na gronie, że byłaś w Warszawie na koncercie. Jechałaś samochodem czy pociągiem? Bo jeśli pociągiem, to ile tak mniej więcej Ci to zajęło?
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
A mam pytanie do Marty, bo podpatrzyłam na gronie, że byłaś w Warszawie na koncercie. Jechałaś samochodem czy pociągiem? Bo jeśli pociągiem, to ile tak mniej więcej Ci to zajęło?
Jechalam pociągiem, nie pamiętam dokładnie ile, ale to było gdzieś koło 3-4h zalezy jakim pociągiem jedziesz
_________________ They think you're dumb.
I think you're smart.
No, way. I lied.
I think you're dumb.
No w sumie, to jak przygniotę go moim wielkim cielskiem, to nic nie powinno z niego zostać.
Ale ja jednak nie lubię skoków adrenaliny jeśli chodzi o napadanie samotnych podróżniczek w PKP. To nie moja bajka. ;p
To ja proponuje Wrocław , najbardziej wyjebane centrum w tym kraju
Ta, i co jeszcze? Może na Słowacji?
gallegher napisał/a:
Musimy pamiętać że mimo wszystko większa część forumowiczów to chyba Dolny i Górny Śląsk (dobrze mówię ?) więc jakiś ukłon w tą stronę się należy.
To może zróbcie ukłon w moją stronę i nie każcie mi gnać całej Polski.
~Mart napisał/a:
Dudek-13 napisał/a:
To ja proponuje Wrocław , najbardziej wyjebane centrum w tym kraju
To ja już chyba wolę Poznań?
Weźcie tez pod uwagę, że niektórzy będą musieli podróżować sami, pociągiem ;p
Podejrzewam, że nie tylko w biały dzień ;p
No, ale jeśli tylko tyle osób by reflektowało, to średnio będzie mieć sens, no.
Oj nie przeżywaj. Ja jak wracam z uczelni do rodzinnych stron to mam 200km i jakoś daję radę.
Wrocław to troche daleko, biorąc pod uwagę to, że teraz większość czasu jestem w Gdańsku.
Google Maps napisał/a:
Gdańsk - Wrocław: 438 km – około 6 godz. 26 min
Nie chcecie wiedzieć ile czasu może się wlec pociąg na takiej traci.
Ja proponował bym miasta w centralnej części Polski, to jest Poznań, Łódź, Warszawa, Toruń.
A i dobrze by było gdyby ktoś był z miasta w którym się spotkamy. Mógłby oprowadzić, pokazać ciekawe miejsca itd. Fajnie by było spotkać się a później iść na jakiś koncert.
A i dobrze by było gdyby ktoś był z miasta w którym się spotkamy. Mógłby oprowadzić, pokazać ciekawe miejsca itd. Fajnie by było spotkać się a później iść na jakiś koncert.
No to ja jak najbardziej zapraszam
_________________ They think you're dumb.
I think you're smart.
No, way. I lied.
I think you're dumb.
Hehe, no calkiem niedawno byłem w Warszawie na jednodniowym (godzinnym ) szkoleniu z roboty, intercity wlecze się niemiłosiernie aż 3 godziny, tyle że to koszt 150 zeta w obie strony... Wiecie co ja sobie za to mogę kupić?!
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum