Ale to robić jakieś DVD z tego od razu? Nie łatwiej wrzucić po prostu jeden ciągły film na YouTube (lub podobny serwis, bo nie pamiętam jak z limitami długości na YT)? ^^
Ta opcja odpada, bo z powodu braku materiałów jakość niektórych piosenek jest już bardzo słaba, a po wrzuceniu na coś w stylu YouTube będzie jeszcze gorsza. Tak więc tylko do downloadu na kompa. Oczywiście mogę to wrzucić np na megaupload jako jeden, zwykły ciągły film, ale razem z menu, jako DVD, będzie lepszy efekt.
Nie koniecznie, bo akurat YouTube bardzo dobrze radzi sobie z rekompresją. Zależy jak Ty skompresujesz film. Możesz nawet zwiększyć rozdzielczość i bitrate tak by YouTube zinterpretował materiał jako HD, nie zauważysz wtedy zbytniej różnicy.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Mała zmiana planów Znalazłem zdecydowanie lepsze materiały, więc DVD robię od nowa, ale jutro rano powinno być gotowe, więc plan umieszczenia ho tutaj w trakcie weekendu powinien się udać
_________________ "Protons and electrons always cause explosions"
Wrzuuuca się... Wybaczcie mały poślizg, ale zacząłem upload już wczoraj w nocy, ale jako, że mój net odpierdala różne dziwne rzeczy, mam dopiero part nr 1(na 5). Ale wszystko już jest gotowe
_________________ "Protons and electrons always cause explosions"
Wrzuuuca się... Wybaczcie mały poślizg, ale zacząłem upload już wczoraj w nocy, ale jako, że mój net odpierdala różne dziwne rzeczy, mam dopiero part nr 1(na 5). Ale wszystko już jest gotowe
A ile to ma gb?
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
jak przyjadą do Polski to możemy im dać to nasze zmontowane DVD. Tzn. zmontowane przez Sewcia Wypalimy na płytkę, wsadzimy do ładnego pudełka, z tyłu/przodu będzie zdjęcie forumowiczów i szafa gra ;D
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum