Witam wszystkich!
Obserwuje was już od jakiegoś czasu, trochę się ociągałam z zarejestrowaniem, przepraszam.
Skorzystam z ankietki, bo nie lubię sama o sobie pisać.
1. Imię i nazwisko (pseudonim): Joanna
2. Płeć: kobieta
3. Miejsce zamieszkania: jestem z Wawy, ale z racji tego ze studiuje w Szczecinie, tu spedzam wiecej czasu.
4. Data urodzenia: Kobiet sie o wiek nie pyta 10.09.1984
5. Słuchasz Papa Roach: nie:P
6. Ulubiona piosenka Papa Roach: ja mam problem z wybraniem mniej niz 5 z jednej plyty, a tu takie pytanie... Ostatnie sie do mnie przyczepilo 'One track mind'
7. Ulubiony album Papa Roach: chyba 'Metamorphosis', ale patrz pytanie wyzej
8. Jak trafiłeś/aś na te forum?: przez przypadek, szukalam czego o PR w necie i trafilam, gdyby nie ta strona to nie bylo by mnie rok temu w Stodole 9. Podaj swój ulubiony fansite o Papa Roach i dlaczego akurat PapaRoach.PL?: a jest jakis inny? ten jest najlepszy 10. Kiedy pierwszy raz poznałeś/aś twórczość Papa Roach? Opisz doznania: przy 'Last resort', opisz doznania... na pewno misie musialo podobac, skoro do tej pory ich slucham . A tak na serio to ja mam problem z opisywaniem swoich uczuc.
11. Słuchasz jakieś muzyki poza Papa Roach? Jakiej?: szeroko rozumianego przeze mnie rocka/metalu, czyli zaczynajac od poprocka, przez hardrock konczac na metalcore/thrash metalu
12. Grasz na jakimś instrumencie? Jakim?: na nerwach co najwyzej 13. Jak wygląda twoja podkładka na mysz: nie uzywam
14. Ulubiona gra: memory nie gram na kompie prawie w ogole, jezeli juz to w jakies malo ambitne gry
15. Ulubiony program w telewizji: nie ogladam telewizji
16. Ulubione czasopismo: Nowa fantastyka, Science fiction, fantasy i horror
17. Ulubione zajęcie: spanie, czytanie ksiazek i sluchanie muzyki 18. Najgorsze uczucie: yyy... beznadziejnosci?
19. Najlepsze uczucie: szczeście (nie wiem czy o to chodzilo w tych pytaniach)
20. Ulubiona muzyka: patrz pytanie 11
21. Pierwsza myśl po obudzeniu się rano: o ku*wa! <facepalm>
22. Czy jest ci niedobrze w czasie podróży?: zaleze czym pociagiem nie, busem ani samochodem dawno nie jezdzilam w dluzsze trasy, kiedys mialam chorobe lokomocyjna, teraz nie wiem
23. Lubisz szoferować?: nie mam prawka
24. Rollercoaster (do góry, w dół, dookoła..): dookola ;] (?!)
25. Wolisz pióro atramentowe czy ołówek?: zalezy do czego, ale bardziej pioro
26. Ile razy dzwoni telefon zanim go podniesiesz?: zalezy kto dzwoni , mam zawsze jakas mp3 nastawiona, wiec czasem moze dlugo, bo chce posluchac piosenki 27. Jak byś nazwał/a swojego syna?: Piotr chyba, moze Maciek
28. A córkę?: Zuzanna albo Wiktoria 29. Twoje ulubione jedzenie: sushi!!!
30. Lody Waniliowe czy czekoladowe: waniliowe!
31. Pioruny i błyskawice - straszne czy trzymające w napięciu: cieszace oko 32. Jaki będzie/był Twój pierwszy samochód ?: jezeli owy bedzie, to jakis stara , chciałaym forda focusa
33. Jeśli byś miał/a możliwość spotkać się z kimkolwiek żyjącym albo nie, kto by to był?: The Rev z A7X, pierwsza osoba ktora mi przychodzi do glowy...
34. Ulubione picie?: cola
35. Ulubiona bajka?: te stare disneyowskie
36. Jadasz pieczone brokuły?: pieczonych nigdy nie jadlam, gotowane bardzo lubie 37. Gdybyś mógł/a robić to co chcesz, co byś robił/a?: byla w jakis sposob zaangazowana w tworzenie muzyki
40. Co wisi na ścianie nad twoim łóżkiem?: na stancji nic, w domu polka z kaktusami 41. Co jest pod Twoim łóżkiem?: mam nadzieje ze nic...
42. Pepsi czy Cola?: cola!
43. Ulubiony film?: tja... chyba Wladca Pierscieni
44. Jesteś prawo czy lewo ręczny/a: prawo, ale nie wiem czy nie powinnam byc leworeczna
45. Prawidłowo trzymasz dłonie pisząc na klawiaturze?: na pewno nie
46. Gdybyś był/a narzędziem ogrodowym, to czym?: oh, co za trudne pytanie... wezem ogrodowym ;d
47. Twój Szczęśliwy numer?: nie mam takiej
48. Twój znak zodiaku?:Panna
49. Ulubiony sport?: zaden
50. Przylatuje UFO i chce cię za przedstawiciela ludzkości, co ty to?: to sobie wybralo... lepiej nie moglo :/
51. Supermen czy Batman? Kto jest lepszy?: Superman 52. Co dla Ciebie znaczy słowo „miłość”: cos czego inaczej nie da sie okreslic slowami
53. Cecha, która musi mieć twój/oja wybranek/nka: tolerancja!!!
O chryste, kto układał te pytania?
Jak chcecie cos wiecej wiedziej to pytajcie [/b]
Sorry za ta literówke, druga noc z rzędu zarywam z powodu sesji i juz mi sie literki pier... Juz poprawiam.
Ja dużo nie pisze, nie bardzo lubię.
Dlaczego mam sobie zmienic windowsa?
Czemu hipokryta? Ja miałem kiedyś Vistę, na początku użytkowania mojego laptopa - była wgrana domyślnie. I prócz tego że wygląda w miarę ładnie to nie ma żadnych innych plusów Dlatego przesiadłem się na Windowsa 7,który jest ulepszoną wersją Visty. Droga Marto, to że posiadamy taką samą ikonkę systemu operacyjnego na forum nie znaczy że mamy ten sam system Zauważ pewną różnicę w cyferkach ;P
yuve, dlaczego sukcesywnie usuwasz pytania na temat relacji kobieta-mężczyzna Na początku nie było pytania 39, a teraz znikło 38. Coś jest ewidentnie na rzeczy...
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
yuve, dlaczego sukcesywnie usuwasz pytania na temat relacji kobieta-mężczyzna Na początku nie było pytania 39, a teraz znikło 38. Coś jest ewidentnie na rzeczy...
Bo nie chce na nie odpowiadać, na przykład?
Ja moge w sieci duzo o sobie napisac, ale pewnych rzeczy nie. I tyle.
Czemu hipokryta? Ja miałem kiedyś Vistę, na początku użytkowania mojego laptopa - była wgrana domyślnie. I prócz tego że wygląda w miarę ładnie to nie ma żadnych innych plusów Dlatego przesiadłem się na Windowsa 7,który jest ulepszoną wersją Visty. Droga Marto, to że posiadamy taką samą ikonkę systemu operacyjnego na forum nie znaczy że mamy ten sam system Zauważ pewną różnicę w cyferkach ;P
Oj dobra, nie mONdrz się już. My bad.
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum