a tam w tym nagraniu live Broken Home Coby zaczyna spieewac Lose Yourself a to Ci niespodzianka:D:D:D ale nawet to fajnie wyszlo:) tylko nie wiem czemu... Pasowalo mu to do tekstu czy piosenka mu sie podoba... a moze jest fanem/kumplem Eminema:) Musze zobaczyc dokladnie w jakim momencie po jakiej frazie to zaczyna spiewac i zobacze czy to pasuje do tekstu:)
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
przynajmniej mamy pewność że na płytach nie ma wielkiej przeróbki komputerowej i poprawek jak w przypadku innych zespołów...
roses on my grave przepiękny utwór...
dziwne ale nawet moja mama go słucha...
"jak na te wszystkie szarpi-druty ten jest najlepszy" trzeba se rodzica wychować.... lol
co do nagrania jakoś słaba ale to nie przeszkadza XD
_________________ ...z tej choroby nie da się wyleczyć,
więc będziemy dalej z nią żyć
i z tego życia się cieszyć!!!
a tam w tym nagraniu live Broken Home Coby zaczyna spieewac Lose Yourself a to Ci niespodzianka:D:D:D ale nawet to fajnie wyszlo:) tylko nie wiem czemu... Pasowalo mu to do tekstu czy piosenka mu sie podoba... a moze jest fanem/kumplem Eminema:) Musze zobaczyc dokladnie w jakim momencie po jakiej frazie to zaczyna spiewac i zobacze czy to pasuje do tekstu:)
Pewnie mu się podoba bo dlaczego w innym wypadku miałby dodawać tą "wstawkę" na prawie każdym koncercie?:P W Polsce cały czas istnieje bariera między muzyką rockową a rapem (chociaż powoli zanika), ale np w USA takie coś w ogóle nie istnieje i nigdy nie istniało. Prawda jest taka, że sam rap wywodzi się z muzyki rockowej:)
Tutaj się za to nie przeprasza. Temat może być stary, ale nie koniecznie nieaktualny, a biorąc pod uwagę częstotliwość powstawania nowych tematów... odświeżanie całkiem wskazane...
Ja nie zauważyłem by na wielu koncertach to śpiewał, być może dlatego, że nie za wiele ich oglądam...
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum