cześć! wypadałoby się przedstawić zanim zacznę tutaj funkcjonować ;D
w ogóle zastanawiam się, dlaczego nie zarejestrowałam się tutaj wcześniej, no ale to już mało istotne.. a więc..
mam na imię Magda, jestem z Oświęcimia, mam 18 lat. Uczę się w LO i dostałam promocję do klasy maturalnej i już jestem lekko posrana jak pomyśle o maturze ;D ale nie o tym..i to jeszcze w wakacje.. ;d
Papa Roach słucham od ponad 3 lat, właściwie zakochałam się od usłyszenia pierwszej piosenki - Last Resort. Od tej pory słucham ich nałogowo... nie będę wymieniać tu moich ulubionych piosenek PR, bo nie będę przepisywać wszystkich tytułów ich piosenek.. bezsensu. ;>
Jeśli chodzi o koncerty PR byłam na trzech-na dwóch w warszawskiej Stodole i w Wiedniu, w Gasometrze w listopadzie zeszłego roku. Mam nadzieje, że dane mi będzie uczestnictwo w jeszcze nie jednym ich koncercie, bo nie przeżyje jak nie będę mogła w końcu zostać dłużej po koncercie i ich spotkać.
Ogólnie słucham różnej muzyki począwszy od rocka przez metal, punk aż do reggae.
Z racji tego że tańczę, zdarza mi się również posłuchać czegoś popowohiphopowego.
To tyle ode mnie. Raz jeszcze witam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum