Hmm mam takie pytanko..
Oczywiście nie sugerujcie się tematem, bo każdy chcę zarabiąc 3mln na sekunde i być zajebistym ;D. Nie o to chodzi. Polsuchajcie..
Załóżmy Linkin Park.. śpiewa 'zaledwie' 13 lat a ma tyle fanów co nasz klasyk Metallica która gra 30 lat... Czy wytlumaczy mi ktoś jak Linkin Park był w stanie w ciągu 13 lat wbić się na szczyt świata? To pytanie nr 1.
Nr.2.. Za nie długo robię zespół muzyczny, ogólnie bez chwalenia ani nic, ale zawodowcy z Wrocławia powiedzieli mi że jestem najlepszym gitarzystą jakiego znają ; o. Mówią że mam cholerny talent, więc sprobuje zrobić kapele heavy metalową .. Ma ktoś pomysł jak ' pokazać ' się ludzioM?. Typu, na różnych forach " chociazby tu " reklamować się aby inni mnie posłuchali czy jak?. I czy Reklamowanie się za granicą to dobry pomysł?
Jesli będziesz się reklamował w ten sposób to nic nie wyjdzie. I Też mogę powiedzieć że jestem cholernie dobrym gitarzystą Gates się chowa. Lepiej pokaż co potrafisz.. Ogóle to się uśmiałem
_________________ Time and time again
You think about yourself before you think about me
@Achillesq, Ty jesteś zajebisty w graniu na gitarze, my jesteśmy zajebiści w marketingu internetowym. Jak zdradzimy Ci jak się promować, to przy Twojej zajebistości taką karierę jaką LP robili 13 lat, Ty zrobisz w pięć! Dlatego nie ma nic za darmo, możemy dogadać się co do kwoty (nazwijmy to datkiem na forum), a zrobimy z Ciebie gwiazdę nie tylko na polskim rynku!
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
zawodowcy z Wrocławia powiedzieli mi że jestem najlepszym gitarzystą jakiego znają
kogo masz na myśli pisząc "zawodowcy"? Skoro jesteś najlepszy, to czemu Ciebie nie przygarną? IMO "Taniec z gwiazdami" jest dobrą metodą na wypromowanie się na polskim rynku muzycznym
_________________ "I'm falling in my dream I finally hit the ground, because I, I can't keep my mind from going into dark places..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum