_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
<s!n> Z jakiego dnia ten wywiad?
<soundaddict> ...
<soundaddict> przecież nie ja go przeprowadzałem :]
<s!n> Już po Woodstocku?
<soundaddict> raczej tak
<s!n> Bo w lidzie jest napisane, ze 31-go sierpnia wydali album...
<s!n> Więc data publikacji musi być po tym dniu.
<soundaddict> publikacje masz na październik
<s!n> Ale czy sam wywiad też?
<soundaddict> no na pewno
<soundaddict> bo by było w poprzednim
<s!n> Bo piszą, że są w trakcie prowadzenia rozmów i ma być koncert w Polsce....
<soundaddict> no moze ma być
<soundaddict> bo o woodzie to juz było od dawna wiadomo toć, to by musiał byc wywiad z zeszłego roku :D
<s!n> Znowu koncert? w jeden rok dwa koncerty? :O
<s!n> Nawet na Woodstocku powiedzieli, że przyjadą za rok!
<soundaddict> to nie pójdziesz najwyżej
<soundaddict> Ty maz problemy :]
Nie tylko Ty nie dowierzasz. :) Reakcja qkiego mnie ubawiła. :)
qki napisał/a:
Aaaaa ! Czekajcie, czekajcie :P Czy jest możliwy jeszcze ten rok ? :P Bo jeśli tak to właśnie oszalałem ;p
No chyba tak. W prawdzie mało czasu pozostało do końca roku, ale na przełomie listopada i grudnia będą w Europie, więc może gdzieś nas tam wcisną jeszcze.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Kurde no, niech przyjadą ! Wyrównałbym wtedy mój dotychczasowy rekord dwóch koncertów Papa Roach w jednym roku kalendarzowym ;p No i będę musiał Dudkowi kupić piwo... ;p
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
Nie tylko Ty, bo ja już swoje powiedziałem teraz tylko czekam na oficjalne potwierdzenie. A jak przyjadą to specjalnie dla Mikeza : What do You Do, Forever, Carry Me, Lifeline, March out of the Darkness, Reckless super set
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum