WŁAŚNIE DOSTAŁEM TELEFON Z GITARZYSTY
JUTRO O 11 ZADŹWONI DO MNIE JACOBY SHADDIX I PRZEPROWADZĘ Z NIM WYWIAD !!!!!!!!!!!!!!!
WYMYŚLAĆ PYTANIA JUŻ !!
Wspomóżcie, napiszcie swoje pytania - po angielsku, jakie chcecie mu zadać, jedyna okazja taka !!
To nie żarty, sam w to nie wierzę ! Naprawdę piszcie jakieś pytania jak chcecie też w tym uczestniczyć.
_________________ Mięso też byś chciał? Żryj włosy z penisa!
To samo spytałem się mojego redaktora jak zadźwonił. Otóż nie pierdolę, oto co się chwilę temu dowiedziałem - jutro o 11 mają wywiad z Papa Roach Gitarzysta zabukowany, a nie mieli nikogo kto zna angielski więc zadźwonili do mnie a ja się (no kurwa!) zgodziłem z miejsca, i jeszcze mogłem wybrać sobie muzyka do rozmowy (wybór był oczywisty;]). Dali mój numer do menagmentu PR i jutro o 11 ma do mnie zadźwonić Shaddix. To nie są żarty.
tak nagraj to!
masz szczescie! cholera wejscie na koncert za darmo i teraz jeszcze ten wywiad, ale swoja droga to dziwne, ze nie maja nikogo kto angielski zna.. ;P
_________________ They think you're dumb.
I think you're smart.
No, way. I lied.
I think you're dumb.
no przecież że nagram, nie spamiętam co on będzie mówił ;]
tylko boje się o jakość, bo będzie sżło na dyktafon bo w mojej kochanej komrócę nie ma funkcji nagrywania rozmów...
wymyślać pytania - jedyna okazja (w podpisie, jak dużo wymyślicie dobrych pytań postaram się wcisnąć Grzegorz Żurek, dziękuje za pomoc użytkownikom paparoach.pl)
Hmm, ale ten wywiad ma być robiony chyba po to, żeby został gdzieś potem opublikowany... trzeba więc zarzucić pytaniami dotyczącymi spraw zespołu, a nie forum:D Bo co innych ludzi obchodzi jakaś tam flaga z Pragi
Oooo... Co skłoniło ich do tak drastycznej zmiany image'u Ale chyba to się nie nadaje... Wywiad powinien być miły... ;p
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Ostatnio zmieniony przez ~Marta 09-09-2009, 4:30 , w całości zmieniany 1 raz
Oczywiście, że odpowiedzą, ze ZAWSZE chcieli tu być, ale NIE MIELI warunków, albo były problemy Nie powiedzą przecież - sorry, płyty chujowo się sprzedawały, mało nam chcieli zapłacić, nie mieliśmy po co jechać
Nigdy nie dowiemy się prawdy ;d
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum