Nagrywałem, ale tak jak mówiłem - nie dam do odsłuchu, bo jest to rzecz kompromitującą mnie w dużej mierze ;] (dukam, radziecki akcent, słychać pustkę w mózgu wiele razy moją)
Może w busie dam momenty do odsłuchu, ale te co ja wybiorę bo mam całość na fonie.
_________________ Mięso też byś chciał? Żryj włosy z penisa!
Ze co, z tą setlistą? Przecież dopiero wczoraj się trasa zaczęła ludzie, to jak mógł go w ciula zrobić? Jeśli dziś u nas zagrają co innego niż w Moskwie, dopiero wtedy będzie można tak powiedzieć...
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Zgadza się. Wcześniejsze koncerty w Europie to poprzednia trasa koncertowa. Nowa trasa rozpoczęła się wczoraj w Moskwie.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
jutro o 11 mają wywiad z Papa Roach Gitarzysta zabukowany, a nie mieli nikogo kto zna angielski więc zadźwonili do mnie
Kuchwa :d Czlowiek przypadkiem wchodzi na forum i czyta takie rzeczy. Dla sprostowania - nie mielismy mozliwosci zalatwienia nikogo do wywiadu w ciagu kilkunastu godzin, a nie 'nie mielismy nikogo w redakcji kto zna angielski' ;>
A juz Ci mialem SMSa wysylac, ze zmieniam Ci wejsciowke na VIPowska z opcja na balkon. Dobrze, ze przeczytasz to jak wrocisz na te swoja Jasna Gore i nie bedzie Ci zal po czasie.
A juz Ci mialem SMSa wysylac, ze zmieniam Ci wejsciowke na VIPowska z opcja na balkon. Dobrze, ze przeczytasz to jak wrocisz na te swoja Jasna Gore i nie bedzie Ci zal po czasie.
O Ty, o Ty
_________________ Mięso też byś chciał? Żryj włosy z penisa!
Zamykam, bo już nic konstruktywnego tutaj chyba nie napiszecie. Gdyby ktoś chciał coś dodać, koniecznie konstruktywnego, to zgłaszać się na PW.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum