Bardzo dobry wywiad, dobra relacja. Najciekawsze fragmenty to te o powstaniu "I Almost Told You That I Loved You", "Into the Light" i "Had Enough". Ale podpis do zdjęcia "Jacoby wypuszcza emocje.", no bez komentarza.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
a wywiad bardzo ciekawy, szczególnie historia Italy ;p
Co masz na myśli pisząc "Italy", bo skrót od "I Almost..." nie tak powinien wyglądać...
Właśnie to ma na myśli... mnie też się nie podoba ten pseudo-skrót(owiec), ale się przyjęło. ;)
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Na koncercie nie byłem więc czyta mi się to jakoś inaczej niż Wam. Najbardziej jednak podoba mi się to zdanie ad. głosu Cobiego: "...a głos ma świetny, jak wielokrotnie pisałem, ze szkoły pattonowskiej..." i zgadzam się z tym gościem w 100% bo tych dwóch wokalistów właśnie cenię najbardziej. TR nie czytam już od lat ale pamiętam reckę płyty LHT w TR napisaną właśnie przez tego gościa co ten art. pisał, ponieważ to była jedna z niewielu recenzji, która mnie nie wkurwiła
_________________ I can dress up the dead man
But I can't bring him back to life
...
Hahaha, no właśnie, kolegów po fachu ( ;p ) nie powinienem obrabiać, ale TR to gazeta, w której recenzje są...kurwiszka...mocno nieudane ;]
Ja szukałem wśród znajomych czytelników TR, bo miałem nadzieję, że ktoś mi dostarczy skany trochę szybciej... ale zaniechałem poszukiwań po tym komentarzu: "sin, nikt nie czyta tego brukowca".
qki napisał/a:
s!n - ten post Mikeza to chyba ironia była ;p i nawiązanie do jednego z userów. tzn. ja to tak odebrałem :P
Ale nie pamiętasz już mojej ironicznej odpowiedzi, w której tłumaczyłem dlaczego to nie jest skrót? :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum