Wierz mi, byłoby sporo chętnych, które zamiast bawić się w ściąganie, nagrywanie i drukowanie wolałyby zapłacić te parę złotych i mieć wszystko gotowe dostarczone do domu
chodziło mi o to , że komuś z forum kto chciały to rozprowadzać , raczej by się to nie opłacało , bo sprzedawać taką płytkę na zysku powiedzmy 1 czy 2 zł to szkoda zachodu .
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
dziewczyno, nie wiem ile masz lat, ale na koncerty PR jeszcze się najeździsz - ja mam już 21, to niewiele mi zostało (; choć pierwszy koncert PR w Polsce już za nami, drugi raz nikt tego nie przeżyje, ani Ty, ani my, ani PR
_________________ Music is my religion and I believe in rock.
dziewczyno, nie wiem ile masz lat, ale na koncerty PR jeszcze się najeździsz - ja mam już 21, to niewiele mi zostało (; choć pierwszy koncert PR w Polsce już za nami, drugi raz nikt tego nie przeżyje, ani Ty, ani my, ani PR
a ja mam 17 i już byłem na dwóch , hryhryhry,
~Marta napisał/a:
Jeeezu niech oni tu przyjadąąą na wiosnęęę.
Będę stała gdzie trzeba na 3 dni przed.
Albo nie... kupię sobie VIPa przecież
a tam VIPa od razu . Oni to tak ustawią ,że all polish fans will be VIPs i będą u nas tydzień przed, żeby ze wszystkimi fotke cyknąć. A poważnie to kto wie, czy na następnej trasie będą jeszcze w tym managmencie i VIPy dalej będą rozprowadzać.
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum