Wszystkie teledyski Papa Roach w w miarę dobrej jakości.
Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Ostatnio zmieniony przez s!n 13-02-2010, 1:18 , w całości zmieniany 1 raz
Nieocenzurowane, w najlepszej dostępnej wersji (HD: 1280x720px)... prosto od reżysera.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
AWS z autoryzacją, ale powinno działać.
Edit: Teraz powinno być OK.
Ostatnio zmieniony przez s!n 13-02-2010, 5:21 , w całości zmieniany 1 raz
No dobrze... wrzucę wszystkie na Dropbox. Linki w pierwszym poście, za kilka godzin wszystkie będą online (gdy to piszę wysłały się już "Getting Away With Murder", "Lifeline" i "Scars").
BTW Większa objętość pliku nie zawsze oznacza lepszą jakość! Najlepszą jakość mają filmy w formacie Apple'a (QuickTime, *.mov), mimo, że są najmniejsze. W przypadku "...To Be Loved" moim zdaniem lepiej się ogląda ten w formacie AVI, mimo trochę mniejszej rozdzielczości różnica w jakości niemal niezauważalna, a ten VOB to letterbox, więc na panoramicznym ekranie będą czarne pasy na górze, na dole i po bokach.
Jeszcze tylko "Forever" i "Lifeline". Oby jak najszybciej się wysłało - muzyka w Spotify mi przez to przycina, bo wyłączyłem ograniczenie transferu.
Wiesz... nie przyglądałem się za bardzo, bo co tu cenzurować w tych teledyskach PR. Jedynie IATYTILY, ale jak napisałem wyżej - wersja nieocenzurowana. No i mam też ocenzurowaną wersję "Getting Away With Murder" - ocenzurowano w nim... telefon komórkowy! Ale te tutaj zamieszczam wersję bez cenzury (telefonu).
BAAI ocenzurowane. Nie ma "fuck", nie ma "shit". No, ale to da się zrobić. Dajcie mi trochę czasu, a podmienię dźwięk... przy okazji można by poobcinać pasy na dole i na górze, bo źle się ogląda jak jest format letterbox (kiedyś był to popularny trend).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum