hm myślę że pewnie zrobili by coś w stylu LP w What I've done, bo klimatycznie to ta sama działka, nie liczyłabym na nic odkrywczego oprócz jakichś marszów albo pikiet
_________________ Viva La Cucaracha~.!
My weakness is that I care too much.
Pół człowiek - pół całka
A teraz wychodzi to live CD i chyba jakiś klip do tego powstanie , nie ? Więc to będzie któryś z tych kawałków live , czy np. już teraz mój lubiony "party song" ? Bo jeśli miałby być live to może jakieś dvd jednak wyjdzie .
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
Jeśli live CD będzie z koncertu w Rockford(tak jak mówili), to żaden klip live z tego nie wyjdzie, bo tam po prostu kamer nie było. Raczej wydaje mi się, że wypuszczą normalny teledysk, chyba że uznają, że żaden z kawałków nie jest wystarczająco hiciarski
_________________ "Protons and electrons always cause explosions"
Pierwszy raz się spotkałem ze kogos to na tym forum razi. Jest tu wogóle jakiś regulamin?
Biorąc pod uwagę, że napisałeś dopiero 12 postów, to z niewieloma reakcjami miałeś okazję się spotkać. Zasad ortografii też przestrzegamy. A regulamin to pierwszy wątek na forum
_________________ Music is my religion and I believe in rock.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum