Ale serio Majkz, bo pozostałe programy ustawiają rozdzielczość 720 x 576. Oczywiście zmiana na mniejszą to żaden problem, ale jeśli ktoś ma ALL'a na kompie, to on od razu ustawia takie mniejsze, ale wystarczające okno(nie mówię o tym standardowym)
_________________ "Protons and electrons always cause explosions"
jeśli ktoś ma ALL'a na kompie, to on od razu ustawia takie mniejsze, ale wystarczające okno
Wystarczające do czego? Inne programy domyślnie dopasowują po prostu rozdzielczość do rozdzielczości wyświetlanego filmu, można to jednym kliknięciem zmienić w opcjach (przynajmniej w SubEdicie, ale podejrzewam, że w innych jest podobnie), wtedy program będzie zapamiętywał wielkość okna ustawioną przez użytkownika. Poza tym nie wiem jaką ta wielkość okna ma tu znaczenie, i tak jak ktoś chce pooglądać ten koncert to ustawi od razu full screen, a jak będzie mu to tylko lecieć w tle to zminimalizuje
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Majkz, wybacz, ale nie kapujesz o co mi chodzi Film zapisywałem w Standard HD 720p(żeby nie było dodatkowej utraty jakości), czyli programy ustawiają okno takie, o jakim pisałem wcześniej. Jakość nagrania jest po prostu słaba, więc wielkość okna zdecydowanie ma znaczenie. A przy 720 x 576 czy pełnym ekranie uzyskasz kosmiczną pikseloze. No chyba że w takiej chcesz oglądać To przecież nie HD. Ja tam wole mniejsze okno, ale lepszą jakość.
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Oryginalne nagranie Papa Roach na Woodzie - te, które było podzielone i wrzucone na YT. Jakość jest mimo wszystko odrobinę lepsza(700MB).
Za link dziękować nie mnie, a użytkowi YT o nicku picadk Tylko nie wrzutajta tego na warezy i inne tego typu stronki.
sorry za hajda, ale kapujecie o co chodzi.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum