Przez ostatnie 4 doby spałem ok. 10 godzin, a mimo to budzę się nie później niż po 5 godzinach snu (bez budzika!) i nie mam ochoty wylegiwać się w łóżku do 13, tylko niemal od razu wstaję, właściwie nie piję kawy i nie czuję się niewyspany po przebudzeniu. oO Może to dlatego, że albo nie mam czasu na spanie, bo trzeba coś ważnego zrobić "na wczoraj", albo nie mam gdzie spać (ostatnio nocuje u mnie Niemka, a w czwartek nocowały aż 3 osoby więc pozostało mi spać w salonie, gdzie po prostu nie potrafię zasnąć), a dziś chyba po prostu ładna pogoda nie pozwoliła mi spać do południa... :)
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Oj tam oj tam Ja używam RockMelta więc cały czas jestem na facebooku A s!n ma facebooka w komunikatorze Więc wychodzi na to Mikez, że tylko Ty tam siedzisz non stop
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
a ja dziś budząc się o 8.00 na komórce dostrzegłam 4 nieodebrane połączenia i 8 smsów m-w tej samej treści: "Weronika, nie wstawaj na zajęcia, wykład odwołany!" i tylko przewróciłam się na drugi bok i spałam dalej do 11.45
_________________ Music is my religion and I believe in rock.
ja mam to samo, nie wychodzę z domu to nie palę, chyba że mamy nie ma ;d
co do wstawania, zamiast o 5.30 będę musiała zacząć wstawać o 5, żeby się na 8 w tych warunkach wyrobić aghrrrr
_________________ "i don't feel guilty for anything. i feel sorry for people who feel guilt" - ted bundy.
To chyba w tym temacie powinniście pisać Wnioskuję o przeniesienie tych paru postów Ja też tak mam że jak śpię np. 3-5h to jestem badziej wyspany, i szybciej wstaję niż jak śpię 6-7h
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
Ja potrzebuje okolo 10 godzin snu zeby w pelni normalnie funkcjonowac. W tygodniu niestety jest to malo realne. Pobudka zawsze przed 5 i juz od tej godziny zaczynam dzien na pelnych obrotach. Wracam z reguly po 20. Nastepnie staram sie chwilke poswiecic na nauke, ale z tym roznie bywa... jest przeciez wiele przyjemniejszych rzeczy Zasypiam kolo 23.
Ja muszę spać 10h żeby się wyspać. Bez problemów mogę siedzieć do 2.00 czy nawet 3.00 ale wtedy z łóżka nie ruszam się do południa. Kiedy tak ostatnio było? Hahaha dobry żart. Nie pamiętam.
_________________ Music is my religion and I believe in rock.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum