ja pierdolę. i weź tu chłopie wyjedź na wesele...
ostatni tydzień lipca jestem nad morzem :\ ...i chyba nie dam rady się wyrwać... a którego będą grać? 30,31,1? (nie jestem u siebie,więc mam ograniczony czas przed kompem).
_________________ "Są takie wydarzenia, które - przeżyte wspólnie - muszą się zakończyć przyjaźnią" pr.pl <3
W sumie to normalne zjawisko, ludzie nagle zdają sobie sprawę, że może nie są sami ze swoimi gustami muzycznymi w tym jakże wielkim internecie, przynajmniej tak było w moim przypadku, wcześniej po prostu nie widziałem potrzeby w szukaniu jakiegoś polskiego fansite'u. Ale po ludzikach tu poznanych naprawdę nie żałuję ;D
a tam spinać zaraz, luz jest zupełny..
a tak jak na początku nie widziałem Rołczów na woodstocku, bo mi tam zwyczajnie nie pasowali, tak teraz coraz bardziej mi się ten pomysł podoba i już nie mogę się doczekać dnia kiedy zaprzęgnę mojego "wielkiego przyjaciela stacji benzynowych" i wskarzę mu kierunek Kostrzyn n. O i mam nadzieje, że nie powstrzyma mnie palenie wsi, lament dziewic, płacz dzieci i żeby nawet ch. na ch. stawał dam radę a jak zaistnieje potrzeba kopnąć jakiegoś Big Boss'a w dupę to zrobię to bez wahania bo drugi koncert już mnie nie ominie..
_________________ I can dress up the dead man
But I can't bring him back to life
...
Marta nie mówię nie ale jeszcze nikogo nie pytałem czy jedzie więc nic nie wiem
wolę bujnąć auto bo jestem wygodny - nie zdzierżyłbym 700KM w pocisku - zresztą samochody od tego są - a, że koncert za darmo to koszty pójdą w wahę, ale muszę się postarać czegoś co mniej pali będzie okazja Alemanię odwiedzić to "se nowego Golfa II przyprowadzę" cytując klasyków...
_________________ I can dress up the dead man
But I can't bring him back to life
...
faktycznie jest taka tendencja, ja też nie miałam potrzeby rejestrowania się na forum jakoś przed koncertem w Polsce, najzwyczajniej w świecie wystarczały mi newsy na stronie
_________________ Viva La Cucaracha~.!
My weakness is that I care too much.
Pół człowiek - pół całka
mniemam że to tyczy się to również do mnie. więc kiepski ze mnie pisarz,szczególnie w zrotach polagających na wyrażaniu swoich opinii w stylu papa roach są cool,zaraz się posikam z wrażenia.Najdłuższe wypracowanie jakie napisałem posiadało 1,5 h(matura z polskiego)-zdana matura.Oczywicie nie biorę pod uwagę wypracowań które w całości nie były mojjego autorstwa (:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum