Wysłany: 18-07-2010, 10:13 Woodstock 2010 - dojazd ze Śląska
Woodstock zbliża się wielkimi krokami, a więc trzeba ustalić co z dojazdem do Kostrzyna nad Odrą. Nie ukrywam, że wolałbym się samemu nie tłuc pociągiem, a niestety nikt z mojego towarzystwa nie zdecydował się na wyjazd. Tak więc, ludziska ze Śląska, jak, gdzie, kiedy? Jedziemy razem? Byłoby goood
_________________ "Protons and electrons always cause explosions"
zergu, jadę samochodem, jak nie dwoma, bo właśnie mi się ludzie zaczęli budzić na wyjazd w tym roku i zbieramy ekipę do drugiego samochodu i na pewno będziemy w czwartek, planujemy wyjechać koło 7 rano.
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
To ogrodźcie się, żeby dla innych miejsca zostało, jak tam hex pisał, czy jak on się zwie. Ja będę późnym południem, prosto po pracy, pierwszym pociągiem jaki się znajdzie.
szip ma b. mało czasu na siedzenie przed kompem, więc dopiero w czwartek/piątek zacznie ogarniać pociągi.
planuję jechać w nocy z środy na czwartek...jeśli ktoś jest chętny to msg. i jak może to niech czeknie jakieś połączenie.
wyjazd z zabrza, gliwic, bytomia...co komu pasuje może być nawet pszczyna ;d
_________________ "Są takie wydarzenia, które - przeżyte wspólnie - muszą się zakończyć przyjaźnią" pr.pl <3
wspólnymi siłami z qkim ogarnęliśmy jakoś dojazd normalnym pociągiem
a więc tak - wyjazd w czwartek o 21:30, jedna przesiadka w Krzyżu, w Kostrzynie jesteśmy o 6:55. tyle ;P
_________________ "Protons and electrons always cause explosions"
Powodzenia w znalezieniu miejsca dla namiotu Rok temu piatkowicze rozbijali się praktycznie między kranami . Ale w tym roku może nie będzie tyle ludzi .
Liczysz na to? ja mowie ze bedzie wiecej Dla samych Roachow ile wiary jedzie! A o miejsce sie nie martwcie,bo Dudek w czwartek PRoach camp buduje A ja po poludniu mu pomoge! O ile damy rade...
_________________ Sick of the pain
I'm sick of the sorrow
Sick of today
I'm sick of tomorrow!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum