pr*fReAk Okazjonalny słuchacz Wings of a Butterfly
Znaków/post: 336
Wysłany: 05-08-2007, 11:19
no fajne fajne, z tatą to oglądałam... :razz:
tylko już troche przereklamowane, wszyscy wkoło sie tym jarają i naśladują "ccesia" śmieszne to jest, ale co za dużo to nie zdrowo
_________________ Gdyby zwierzę zabiło z premedytacją, byłby to ludzki odruch.
A nawet dwa metry...
Mam słabe poczucie humoru - to prawda, ale na tle innych seriali to coś kiepsko wypada, a wszechobecne naśladowanie postaci z Włatców móch, moim zdaniem, staje się już załosne
pr*fReAk Okazjonalny słuchacz Wings of a Butterfly
Znaków/post: 336
Wysłany: 14-08-2007, 11:19
Pevel napisał/a:
staje się już załosne
a mnie kurwica bierze krótko mówiąc...
dokładnie, a najśmieszniejsze jest to, że ludzie którzy nigdy tego ani nie widzieli ani nie słyszeli powtarzają w kółko kilka (wtedy) fajnych wątków, które wszyscy znają i jarają się, że są 'na topie'
rzygać się chce
jedno podsumowujące słowo: ugghh! :razz:
to wymięka przy south park (chociaż też już stare)
_________________ Gdyby zwierzę zabiło z premedytacją, byłby to ludzki odruch.
Ja się przyznam, że z początku kręcił mnie ten serial. Taki nieco uboższy South Park, przeniesiony na nasze realia. I o ile przy kilku odcinkach płakałem o tyle reszta... No szczerze mówiąc - dno. Widać wyraźnie, że twórcom skończyły się pomysły i zaczęli robić kichę. Smutne, bo miałem nadzieję, że serial będzie trzymał poziom. Ale zawsze zostaje nam stary dobry SP;] (Make love, not warcraft rządzi:D:D)
Fakt pierwsze odcinki były naprawdę funny, ale reszta jest słaba. Największy problem to to że pomimo niskiego poziomu oglądalność i tak jest wysoka. No ale to niestety tylko u nas .
oczywiście jak zawsze zgadzam się z Tobą . Simpsonowie i FG to są porządne seriale trzymające poziom :!:
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum