Bardzo prosze wszystkich, by zagłosowali na projekt nr. 3 w konkursie na Szopkę Bozonarodzeniowa w Lublinie.
Autorem Projektu jest moja kolezanka - Magdalena Urban, ktora jezeli wygra to oprocz tego ze jej projekt zostanie zrealizowany to dostanie 8tys. zlotych.
Szkoda by bylo zeby nie wygrala, tym bardziej ze jej projekt zostal uznany za jeden z 3 najlepszych, wiec bardzo prosze zebyscie zaglosowali i zebyscie poprosili znajomych o zaglosowanie.
(Zaznaczam, ze kolezanka sie zajmuje tym profesjonalnie, projektuje tez rozne grafiki, miala kilka wystaw, jej prace byly juz gdzies tam wykorzystane, tworzyla rowniez ilustracje do ksiazek itd, a niedlugo jak bedzie miala czas zafunduje mi sesje zdjeciowa, wiec to nie jest tak, ze poprostu miala farta i nic nie umie i uwazam ze nalezy jej sie ta nagroda)
Nigdzie nie pisalo ze udzial w glosowaniu moga brac tylko ludzie z lubelszczyzny, wiec prosze Was o pomoc
Z gory dzieki
Trzeba wspierać lokalnych artystów to oddam swój głos bo rzeczywiście z tych trzech, projekt Twojej koleżanki jest jak dla mnie najładniejszy; za to ten drugi...taki dziwaczny...
Znaków/post: 445
Wysłany: 29-10-2009, 6:20
Tez zaglosowalem, ale tylko dlatego, ze projekt faktycznie najlepszy Ale swoja droga sa programy do zmiany IP wiec chyba nie bylo by problemem przebicie numeru 1, dlatego uwazam takie konkursy za lipne
_________________ We've sold our souls to rock'n'roll
Hail Hail rock'n'roll
They won't let us into heaven
We'we done all the sins of seven
The good, the bad, baby better like it
The party's started & it's better when you're dead
Baby where's your head ?
moze i lipny ale kasa prawdziwa, chociaz mysle ze wazniejsze od kasy jest to ze to wlasnie jej projekt moze wygrac i jakby wygral to moze jej przysporzyc jakichs nowych propozycji jak zostanie zauwazona
btw. gadalem z nia i moglaby zaprojektowac jakies fajne koszulki forumowe wiem, ze juz sa, ale moze jakas wersja no. 2 moglaby wyjsc na jakis jubileusz czy cos ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum