Oni maja cos z dałnem bo robia ciagle piosenki do najgorszych kawałkow na Cd, no cholera mnie strzela, teledysku nie widzialem ale, jakos juz mnie nie chce sie go widziec
hmm, zapuść sobie "making of tps" jesli posiadasz, tak mniej więcej wygląda klip... A singiel: phi... Zresztą mi się nie podoba cała płyta, a "wdyd" to jeden ze "szlagierowych" kawałków.
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
dla mnie takie coś to trudno nawet klipem nazwać jakbym wiedział, że takie cos mają zamiar zrobić to też bym sobie coś w windows movie maker zmontował, dał pod to podkład Crash, współgrał z kilkoma filmikami o PR a następnie podesłał do Coby'ego może by mnie jeszcze zaangażowali do robienia tego typu "ambitnych produkcji" 8)
Uważam, że teledysk miał być "śmietanką" dla fanów PR. Dlaczego...? Otóż zauwazcie, zę jest tam wiele przedstawionych wydarzeń dotyczacych członków zespłu, których normalnie moglibyśmy nigdy nie poznac... Gdyby nie oni, te sceny mogliby nie ujrzeć tysiące ludzi! Osobiście podoba mi sie to, w jaki sposób zostali pokazani. Zostały ukazane kulisy, których nie widzimy normalnie. Przyjrzyjcie się, co oni chca nam pokazac, ze sa tacy sami jak my, że też sie bawią, ze grają zarówno dla nas, jak i dla siebie, ze muzyka jest ich życiem, że robia to wszystko dla niej! A rzecza, która przeszkadza jest zły montaż! Zdecydowanie za szybko zmieniane sceny, na które nie zdązą oczy sie dokładnie napatrzeć, by coś zapamiętać... Następnie, to zabardzo zaplatane wydarzenia z koncertów "niesludnie" splatane z wydarzeniami z zza kulis... Tak, montaz zdecydowanie tragiczny i robi bałagan w tym wszystkim, przez co efekt psuje sie całkowicie...
Takie jest moje zdanie...
_________________ peace & love
Ostatnio zmieniony przez KaMcIa 17-11-2006, 4:16 , w całości zmieniany 1 raz
ja piernicze... brak mi slow... sami zmontowaliw darmowym programie dodanym do systemu Windows (Windows Movie Maker)... Brawo... Zmontowane sceny + podklad What Do You Do? = nowy teledysk Papa Roach... no to ja podziekuje... ale i tak ich uwielbiam
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
Zapraszam do przeczytania update'u newsa na stronie - już jest wszystko jasne. Swoją droga ciekawie to załatwili - edit newsa i dowodów na to że robią z nas głupków nie ma :p
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum