Ja się już gubię. Jedno jest pewne - ten klip to taki bonus dla fanów i nie jest teledyskiem. Ale na brokenh wyczytałem, ze możliwe że drugim singlem będzie jednak "WDYD", tyle że nagrają do niego normalny teledysk... Pożyjemy, zobaczymy.
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
ufff... to dobrze ze to teledysk nie bedzie... jeszcze nie zeszli na psy z kreceniem teledyskow... bo jak zobaczylem TBL a potem WDYD to wiecie... niezbyt rozowo mi sie widziala przyszlosc teledyskow PR
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
Ja jestem troche innego zdania, ale cóz... przyzwyczaiłam sie. Ale swoją drogą jeżeli PR będa tworzyli teledyski ciagle podobne, to przecież nie beda sie wyróżniali... Oni chca pokazać różnorodnośc, która zachodzi w nich samych, a to, ze niektórym fanom sie to niepodoba, to przeciez ich sprawa. Każdy ma inny gust.
Tak masz racje. Może i chcą sie pokazac.. Ale czy ktorys ich teledysk jest podobny do poprzedniego?! Heh.. No wlasnie.. I ciesze sie ze WDYD to nie singiel
_________________ "i don't feel guilty for anything. i feel sorry for people who feel guilt" - ted bundy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum