FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy
Rejestracja | Zaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Wesoła twórczość?
Autor Wiadomość
s!n 
Moderator
I am the enemy.

Znaków: 768666
Znaków/post: 377
Wysłany: 07-06-2008, 1:39    

Skąd się biorą teksty Papa Roach? A no, z życia wzięte. ^^

CHAPTER ONE - INFEST

Świat jest do dupy (Between Angels and Insects), wszyscy ludzie są fałszywi i kradną (Snakes), ale się zemszczę (Revenge), mam wielu wrogów (Blood Brothers), a rodzinie na mnie nie zależy (Broken Home) i czuję się odrzucony (Thrown Away), nie wiem co się ze mną dzieje (Dead Cell), chyba oszaleję (Binge) albo w ostateczności popełnię samobójstwo (Last Resort).

CHAPTER TWO - LOVEHATETRAGEDY

Przemyślałem to wszystko (Decompression Period), chyba nie jest aż tak źle (M-80), życie szybko toczy się dalej (Life Is A Bullet), i choć nie jest usłane różami (Walking Thru Barded Wire) i łatwo popaść w deprechę (Black Clouds) z powodu zawodu miłosnego (She Loves Me Not), lub innego nieszczęścia (lovehatetragedy), to muszę zebrać w sobie siły (Code Of Energy) by zmierzyć się z kolejnymi przeciwnościami (Time And Time Again).

CHAPTER THREE - GETTING AWAY WITH MURDER

Wciąż się zastanawiam nad tym co było, ale marzę o następnym dniu (Sometimes), i choć niektóre blizny pozostaną na zawsze (Scars), to jestem silniejszy (Harder Than A Coffin Nail), więc skończyłem z tym (Done With You), nie odpowiadam już za to (Getting Away With Murder) i jestem wolny (Be Free). Niestety wszystko zamieniło się w straszną rutynę (Tyranny Of Normality), czas to zmienić, zabierz mnie (Take Me) do Paramour Mansion, to chwila czynu (Do or Die) i nie obchodzi mnie krytyka (Not Listening)!

CHAPTER FOUR - THE PARAMOUR SESSIONS

Co za odlot (Alive), nagrywamy zajebisty kawałek, you know, by mieć więcej 14 letnich fanek (...To Be Loved), czas nas goni (Time Is Running Out), ale tak zapierdalamy (Crash), że wyrobimy się chyba do premiery (I Devise My Own Demise), może to trochę lekkomyślne (Reckless), ale nie zastanawiamy się nad tym zbytnio (What Do You Do?), nagramy jeszcze kawałek o.. no.. czymś na topie (Forever, The Fire) i spadamy!

CHAPTER FIVE - METAMORPHOSIS

Ludzie powiadają, że dupek ze mnie, no cóż... może trochę się zmieniłem (Metamorphosis), ale co ta sława robi z człowiekiem...

Dudek-13 
Wierny fan

Znaków: 369114
Znaków/post: 164
Wysłany: 07-06-2008, 1:58    

o proszę sam to pisałeś? Bardzo ,bardzo dobre :)

s!n 
Moderator
I am the enemy.

Wysłany: 07-06-2008, 2:01    

Sam, pod wpływem chwili. Dzięki. ^^

~Marta 
VIP

Znaków: 702655
Znaków/post: 197
Wysłany: 07-06-2008, 5:28    

Sin! Genialne! :mrgreen:

zajeckicajec 
Wierny fan
zapierdalajec.

Znaków: 228633
Znaków/post: 113
Wysłany: 07-06-2008, 5:52    

Tak, naprawdę świetne :D
I think you're dumb.

Mikez 
Administrator
...ma zawsze rację!

Znaków: 928725
Znaków/post: 269
Wysłany: 07-06-2008, 11:16    

Nie będę oryginalny - <OKLASKY> dla s!na ;)

paparoachfan 
Okazjonalny słuchacz
paparoachfan

Znaków: 22331
Znaków/post: 223
Wysłany: 08-06-2008, 9:14    

Świetnie to wymyśliłeś, miałam niezły ubaw ;-)
If you are willing to believe!"

zajeckicajec 
Wierny fan
zapierdalajec.

Znaków: 228633
Znaków/post: 113
Wysłany: 08-06-2008, 10:34    

Ehm... Tylko co będzie w rozdziale 5? xD
I think you're dumb.

wojtekdpo 
Nowy słuchacz
Wojtek dpo

Wysłany: 09-06-2008, 3:40    

W rozdziale 5 będzie...dawaj SIN

Archon 
Administrator

Znaków: 565623
Znaków/post: 326
Wysłany: 09-06-2008, 2:15    

sin napisał/a:
Zwolenników TPS? Pewnie więcej ich jet niż zwolenników "Infest". :p

No na pewno nie na tym forum.

sin napisał/a:
Skąd się biorą teksty Papa Roach? A no, z życia wzięte. ^^

CHAPTER ONE - INFEST

Świat jest do dupy (Between Angels and Insects), wszyscy ludzie są fałszywi i kradną (Snakes), ale się zemszczę (Revenge), mam wielu wrogów (Blood Brothers), a rodzinie na mnie nie zależy (Broken Home) i czuję się odrzucony (Thrown Away), nie wiem co się ze mną dzieje (Dead Cell), chyba oszaleję (Binge) albo w ostateczności popełnię samobójstwo (Last Resort).

CHAPTER TWO - LOVEHATETRAGEDY

Przemyślałem to wszystko (Decompression Period), chyba nie jest aż tak źle (M-80), życie szybko toczy się dalej (Life Is A Bullet), i choć nie jest usłane różami (Walking Thru Barded Wire) i łatwo popaść w deprechę (Black Clouds) z powodu zawodu miłosnego (She Loves Me Not), lub innego nieszczęścia (lovehatetragedy), to muszę zebrać w sobie siły (Code Of Energy) by zmierzyć się z kolejnymi przeciwnościami (Time And Time Again).

CHAPTER THREE - GETTING AWAY WITH MURDER

Wciąż się zastanawiam nad tym co było, ale marzę o następnym dniu (Sometimes), i choć niektóre blizny pozostaną na zawsze (Scars), to jestem silniejszy (Harder Than A Coffin Nail), więc skończyłem z tym (Done With You), nie odpowiadam już za to (Getting Away With Murder) i jestem wolny (Be Free). Niestety wszystko zamieniło się w straszną rutynę (Tyranny Of Normality), czas to zmienić, zabierz mnie (Take Me) do Paramour Mansion, to chwila czynu (Do or Die) i nie obchodzi mnie krytyka (Not Listening)!

CHAPTER FOUR - THE PARAMOUR SESSIONS

Co za odlot (Alive), nagrywamy zajebisty kawałek, you know, by mieć więcej 14 letnich fanek (...To Be Loved), czas nas goni (Time Is Running Out), ale tak zapierdalamy (Crash), że wyrobimy się chyba do premiery (I Devise My Own Demise), może to trochę lekkomyślne (Reckless), ale nie zastanawiamy się nad tym zbytnio (What Do You Do?), nagramy jeszcze kawałek o.. no.. czymś na topie (Forever, The Fire) i spadamy!

Ludzie powiadają, że dupek ze mnie, no cóż... może trochę się zmieniłem (Metamorphosis), ale co ta sława robi z człowiekiem...

Może zrobimy jakiś dział na stronie z tego? :mrgreen:

s!n 
Moderator
I am the enemy.

Wysłany: 10-06-2008, 8:09    

Eee.. no może dział na stronie nie, zresztą już jest taki pod który można by to podciągnąć - interpretacje. :p Ale wydzielenie do nowego tematu czemu nie, mały offtopic tu sprowokowałem. :p

Mikez 
Administrator
...ma zawsze rację!

Wysłany: 10-06-2008, 8:29    

Archon napisał/a:
Może zrobimy jakiś dział na stronie z tego?

Chyba fan art :p

s!n 
Moderator
I am the enemy.

Wysłany: 11-06-2008, 2:29    

No nie rozśmieszaj mnie. :p Fan artem tego nazwać jeszcze nie można. :p

s!n 
Moderator
I am the enemy.

Wysłany: 10-07-2008, 4:53    

Ciąg dalszy. :p

Ludzie powiadają, że dupek ze mnie, no cóż... może trochę się zmieniłem (Metamorphosis), ale co ta sława robi z człowiekiem... Piszą na forach, że musimy być bardzo odważni (Courageous) skoro chcemy im wcisnąć takie beznadziejne pitu pitu... Jeśli nie zmienimy swoich zapatrywań na zawartość nowej płyty, powinniśmy obawiać się o swoje życie (Change or Die). Ech, a mieliśmy tylu fanów... (I Almost Told You That I Love You)

Mikez 
Administrator
...ma zawsze rację!

Wysłany: 10-07-2008, 8:59    

Ja wiedziałem, że chapter five to będzie dramat. I do tego bez happy endu...

Odpowiedz do tematu