Jakiej przeglądarki używasz? Jaką najbardziej lubisz, za co i dlaczego?
Ja osobiście lubie Operę. Może przyzwyczajenie, a może wydaje mi się najbardzije przejżysta i intuicyjna. Jeśli nie mam możliwosci używania Opery to szukam czy jest zainstalowany FF. Nie przepadam za to za Internet Explorerm.Sam nie wiem czy to przez wujka Bill'a czy poprostu IE jest najgorsza pod względem funkcji.
Firefox. Ładna, przejrzysta, intuicyjna, bezpieczna, dużo mozliwości rozbudowy. IE jest w moim odczuciu wolniejsza no i przede wszystkim ciągnie mnóstwo syfu.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Ładna, przejrzysta, intuicyjna, bezpieczna, dużo mozliwości rozbudowy.
Dokładnie z tych samych powodów używam... Opery Wersja 9 jest wręcz idealna, czytałem na jakichś forach że ponoć się zacina czasem czy coś, ale widocznie mam takie szczęście że się jeszcze z takowym problemem nie spotkałem.
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
czytałem na jakichś forach że ponoć się zacina czasem czy coś
Pare razy mi sie zdarzyło, ale to nic wielkiego. Za to Opera Mini 3 się dosć często zacina i to jest jej minus właśnie.
thmc napisał/a:
Mozilla FireFox :p i Opera 9
korzystam z obu
częściej FireFox
Są takie momenty, że mi czasem elementów stron nie odczytuje Opera, ale to tylko jakieś zaawansowane strony. Dzieje sie tak w przypadku edytorów WYSIWYG, i wtedy uruchamiam 'Lisa'.
Firefox. Ładna, przejrzysta, intuicyjna, bezpieczna, dużo mozliwości rozbudowy. IE jest w moim odczuciu wolniejsza no i przede wszystkim ciągnie mnóstwo syfu.
To dlaczego pod Twoim postem wyświetla się wielkie niebieskie E? ;)
To dlaczego pod Twoim postem wyświetla się wielkie niebieskie E?
Pewnie dlatego, że zarówno w FF (haha, Frau F. ) jak i Opera mają opcję "przedstawiania się" jako IE. Bo niestety jeszcze istnieją strony, które otwierają się tylko pod IE, bądź pod Operą czy FireFoxem otwierają się w okrojonych wersjach...
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
ja mam Mozlle Firefoxa a czemu? bo jest w miarę szybka, miałem przez pewien czas Opere i tez nie było można narzekać, ale przyzwyczaiłem sie do Mozilli
hyh
_________________ It's on the TV!
Fuck!!
Turn off your TV!
Ja osobiscie uzywam opery.. nie ma ona za duzo nawalonych roznych opcji na wierzchu.. co mi bardzo pasuje i dlatego jej uyzywam.. prosta w obsludze.. ladnie wyglada i o to mi chodzilo wybierajac przegladarke.. ale swoje tez robi juz przyzwyczajenie ; p nie zamienilbym jej na inna <3
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum