a ja wole moje PlayStation2 ostatnio cos siadl mi laser i nie moge grac... a konkretniej nie czyta mi plytek DVD:(:(:( ale jak naprawie to znow sie zacznie ostre granie:P
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
Ja sie anwet nie przyznaje. Dostaje cholery czasem. Chcialabym zrobic formata, ale nie mam nagrywarki! shit. Jestem uziemiona. A sa rzeczy ktorych tracic nie chce (muzyka, zdjecia)... A normlane monitor mam zjebany, musze korzystac z kolosa.
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Ostatnio zmieniony przez ~Marta 23-07-2011, 10:50 , w całości zmieniany 1 raz
Ja sie anwet nie przyznaje. Dostaje cholery czasem. Chcialabym zrobic formata, ale nie mam nagrywarki! shit. Jestem uziemiona. A sa rzeczy ktorych tracic nie chce (muzyka, zdjecia)... A normlane monitor mam zjebany, musze korzystac z kolosa.
Skąd ja to znam. Sam siedziałem w takim martwym punkcie długo długo... chyba ponad rok. Aż do momentu, kiedy to tatus zlitowąłsię nawemną i kupił nagrywarke, przy okazji trochę ramu to odrazu wziołem sie do pracy.
*HDD : Western Digital Caviar 80GB (GÓWNO JAKICH MAŁO! NO NIE SUCHY?)
polemizowałbym :p mam takiego od 4 lat i jeszcze sie nie zepsuł ani razu ... miałem wcześniej Seagate Baracude i zepsuł sie po 3 miesiącach :d
WD chodzi w miare szybko, cicho raczej nie ale jest pewny ..
zamieniaj karte graficzną jak najszybciej, bo nie wiem kto Ci taki badziew wcisnął
procesor też znacznie spowalnia PCta :d już bym wolał tego Laptopa :p
Grafike kupilem chyba 3 lata temu albo 4... ;]
Teraz mam inne wydatki niz komputer...niestety...musze jechac z sinem na gielde komputerowa do Katowic i sprzedac troche zbednego sprzetu
_________________ It's on the TV!
Fuck!!
Turn off your TV!
polemizowałbym :p mam takiego od 4 lat i jeszcze sie nie zepsuł ani razu ... miałem wcześniej Seagate Baracude i zepsuł sie po 3 miesiącach :d
WD chodzi w miare szybko, cicho raczej nie :D ale jest pewny ..
Ja miałem Seagate Baracude 80GB przez 3 lata i nic mu nie było... zakończył żywot z powodu umyślnego uszkodzenia mechanicznego. Cicha i szybka praca... następnie kupiłem WD Caviara 200GB 8MB... pierwsze na co zwróciłem uwagę to bardzo głośna praca (nowy pracował głośniej niż 3 letni SB którego potraktowałem śrubokrętem po talerzach). Wydajność komputera spadła o 30%... po 3 miesiącach system zaczął się przycinać oczekując na reakcję HDD, któremu najwyraźniej się nie śpieszy... pół roku żyję w niepewności, że pewnego dnia komputer się nie włączy...
BTW Odkąd wymieniłem dysk nie gram w nic co jest 3D i wydane mniej niż 5 lat temu... bo nie działa... ;>
heh u mnie wszystko działa
i tak nie gram w prawie nic.. tylko PEs6, czasami FM2006 i Carom3d ...
wszystko co mi do życia potrzebne chodzi na full detalach :d także Toca 3 wg której mój komputer powinien zacinac sie na medium...a chodzi na full na 1280x1024 :d
procek- AMD Athlon 1700+
Ram- 512
Karta graficzna- Radeon 9600 Pro
net- NEOSTRADA(!!!!!) 640kb/sec i wbrew wszystkiemu jestem z neo zadowolony. Mam ją od 3 lat i 2 razy miałem z nią poważniejsze problemy. Transfer mógłby być ciut szybszy ale i tak jak na moje potrzeby jest wystarczający;]
Komp mi w zupelnosci starcza. Jak na razie gram i tak w jedna gre-SH3. Musze co prawda powyłączać w cholere procesów ale chodzi i to na wysokich detalach. Tak samo było z FEARem i CoD2. W sumie ostatnio oprócz ww SH3 w nic nie gram. Może za niedlugo dojdzie do tego MOH:PA i dawno poszukiwany przeze mnie NFS: Porsche 2000. Gra może i stara, ale IMO bije wszystkie 'andergrałndy", 'most łantedy' i 'karbony' na głowe. Ta gra wielka jest i tyle.
Teraz to aj żyje w niepewności, że komputersie nie łączy. Czasem przy włączeniu kompa cośtak głuośno buczy. Zbadałem to i okazało się, że coś z dyskiem. Ostatnio nawet raz się komp wogóle nie włączył - jakiś komunikat o uszkodzeniu dysku. Reset pomół ale nie wiem czy długo mój... uwaga, uwaga... historyczny Samsung 20GB ATA66 pożyje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum