ja skromnie - 256 kbps na Http i 192 na ftp
+ upload 128 .... ale juz za miesiąc albo mniej będzie conajmniej 512 kbps i lepszy upload ;] a może i jeszcze lepszy pakiet ....
Tutaj chyba nie trzeba dużo tłumaczyć. Od niedawna mam też LIVEBOX'a, który oferuje również TPSA, z którego jestem tak na dwa razy zadowlony. Ta bezprzewodowa siećz dołączonym przez telekomune modemem SAGEM jest do bani jednym słowem mówiąc. Często rozłancza, gubi sieć. Wcale tak źle ustawiony i daleko nie jest, zeby miało prawo tracić zasięg.
Moje łącze wystarcza spokojnie do prowadzenia tej strony, grania online w co się da, oglądania meczy i filmików z youtuba bez zacinania itd. Czyli jest OK. Szybkość? 512 - co na szczęście ostatnio staje się juz standardem. A upload jaki dokładnie mam to nie wiem, ale paparoach.pl wrzucało się na serwer bardzo szybko
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
radiówka 256kb/s niestety(chodzi jak 320 albo i lepiej) ale nie mam wyjścia by mieć lepszy(40zł bule), a neo mnie olało dawno temu to ja olewam je teraz
ja mam ponizej standartu xP 128kb/s ;s musze wkoncu zmienic na syzbszy ;x
no ja dla przykładu to za niedługo będę miał 'wspaniałą' szybkość 32kb/s hehe bo zostało mi (aż ) 22 MB limitu z neostrady (z 15 GB ) także się hardkor znowu szykuje i otwieranie jednej strony w 5 minut to się dopiero będzie nazywało poświęcenie, żeby tutaj na forum się władować :twisted:
taaaa jasne P hehe przechodzę teraz do innej ideai dziś włączam net, sprawdzam licznik i widzę, że zostało 1.5 MB hehe no to nie mam zamiaru wcale wyłączać komputera do końca miesiąca [już nieraz przechodził takie czasy że całymi dniami szedł hehe] i liczę tylko, że w międzyczasie nie rozłączy się przypadkiem neostrada, bo wtedy wałek i nowe połączenie powita mnie szybkością 32kb/s....
Lukep, a wiesz... do neostrady trzeba mieć szczęście. Też korzystam i, teraz to mozę nie, ale kiedyś, to był takie miesiące, ze ten licznik pobieranych danych nie działał i mżna było ściągać do woli. Kumlowi podobno nic nie naliczło, ale on miałabego neta. Czasem kocham neostrade, nie ma co.
Lukep, a wiesz... do neostrady trzeba mieć szczęście. Też korzystam i, teraz to mozę nie, ale kiedyś, to był takie miesiące, ze ten licznik pobieranych danych nie działał i mżna było ściągać do woli. Kumlowi podobno nic nie naliczło, ale on miałabego neta. Czasem kocham neostrade, nie ma co.
no to się z Tobą zgodzę sam po sobie wiem, jak to nieraz było że ok 20 CD to samych filmów ściągałem a potem patrzyłem na licznik a on zacięty coś na 6gb był hehe ale ostatnie miechy to już nie to samo, liczniki naliczają i robią to w okrutny sposób hehe tyle dobrze, że dziś pomimo ze po podłączeniu zostało mi 1,5 MB to mam przez 13 godz. stałą szybkość w sumie ściągnąłem to co miałem więc mogę rozłączyć net a od jutra powitam 32 kb/s i też będzie fajno hehe
Śmiesznie się czyta taki wątek, gdy ostatni post jest z 2006 roku. Przepustowości od 128 do 512Kbps, a to przecież niespełna 3 lata temu. U mnie właściwie przez te lata się wiele nie zmieniło. Od 2005 roku miałem Internet z osiedlowej sieci o przepustowości 1Mbps, w 2006 zwiększyli do 2Mbps, a w 2007 do 3Mbps... z tym, że często były jakieś awarie, a faktyczna przepustowość bardzo się wahała i była średnio 30% niższa (ale za to w nocy często wyższa, więc był idealny do ściągania)... No, ale w tamtych czasach mało kto oferował takie prędkości za tak niską cenę (50zł), więc w sumie dużo nie narzekałem... chociaż było na co. Od niespełna 2 miesięcy mam Netię 4Mbps i nie narzekam. Transfer jest nawet wyższy niż te 4Mbps, a pingi niskie (12 ms do Onetu). Żałuję tylko trochę, że nie wziąłem 16Mbps za te kilka zł więcej... no, ale przynajmniej zaoszczędzę na nowy router, bo na tym od Netii nie wszędzie mam zasięg na Wi-fi.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum