Parafrazując wypowiedź pewnego "polityka": co ja powiedziałem, to ja czynię Obiecałem update działów, więc jest. Dodałem biografię Tony'ego (choć niezbyt dużo tam faktów z życia perkusisty PR - brak jakichkolwiek źródeł na ten temat), uaktualniłem skład kapeli i bio Dave'a, dodałem Metamorphosis i ostatnie single do dyskografii, HW w końcu trafiło do działu videografia i video (przy okazji zaktualizowałem linki do innych klipów). Została jeszcze historia, do której muszę dopisać kolejny akapit
Z topem musimy się jeszcze trochę pomęczyć, ja się na grafice prawie nie znam, więc jedyne co mogę zrobić to zamazać twarz Dave'owi Poza tym jest zbyt mało dobrej jakości zdjęć Tony'ego, żeby go jakoś do tego topu wrzucić...
Btw w temacie o Tonym napisałem, że jak ktoś znajdzie jakąś jego biografię (albo chociażby datę urodzenia) niech da znać. Podobnie rzecz się ma z reżyserem klipu do "Hollywood Whore" - jakoś niegdzie go nie widzę - jak znajdziecie to piszcie
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Na fali mojego dobrego samopoczucia po koncercie zaktualizowałem dział "videografia", dodając klipy do Lifeline i I Almost Told You That I Loved You. Zaraz biorę się także za teksty z Metamorphosis
teraz dopiero mi się ten nowy top pojawił Wcześniej był ten stary ;p A chciałbym jeszcze zauważyć że tam po lewej stronie najwyżej wyciągnięta ręka należy do mojej skromnej osoby ;D
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
Ale masz oko qki Na dobrą sprawę to większość z nas zapewne załapała się do tego topu, ale coś mi się wydaje, że będzie problem z odnalezieniem siebie na tym zdjęciu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum