Teksty z Metamorphosis są już na stronie, na razie bez tłumaczeń bo sin je poprawia. Btw teksty wziąłem z oficjalnej strony, wiem, że tam czasami są błędy, więc jak komuś będzie się chciało je przejrzeć i coś znajdzie, to dajcie znać w odpowiednim temacie
Dział "Koncert w Polsce" zostaje, tyle że zamiast zapowiedzi koncertu znajdują się w nim linki do galerii ze Stodoły, cytaty z członków Papa Roach dotyczące koncertu, oraz oczywiście relacja autorstwa naszego mistrza słowa pisanego Żurka
Update: Uaktualniłem też dział "Video", dodając klipy do "Lifeline" i "I Almost Told You..." oraz podmieniając niedziałające linki do niektórych starszych klipów.
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Ja to do tej pory jestem w szoku Zdecydowanie Metamorfozą roku 2009 został Mikez, przebił Metamorphosis ;D
To niesamowite co się dzieje z ludźmi Z Mikezem w sumie ;p
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Staty nam skoczyły po prostu, dużo nowych ludzi wchodzi na stronę i forum, to niech będzie aktualnie Ale jeśli mam być szczery to tak, to głównie koncert i spotkanie z forumową ekipą obudziły we mnie nowe chęci do prowadzenia strony
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum