Widzę, że prawie nikt nie pisze, więc podupada forum czy mi się tylko tak zdaję? Raz to zjawisko widziałem na tym forum, ale po ok. 3 dniach minęło o teraz ta sytuacja trwa bo dajże z tydzień. Czy warto w ogóle już wchodzić na to forum jak nie ma nowych postów?
_________________ I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, baby
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream would never do
I'd still miss you, baby
Nigdy w życiu. Po prostu są wakacje, ludzie zajmują się innymi rzeczami a poza tym nic nowego ostatnio sie nie dzieje jeżeli chodzi o zespół, więc nie popadaj w panikę i nie zakładaj więcej takich tematów
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
Widzę, że prawie nikt nie pisze, więc podupada forum czy mi się tylko tak zdaję? Raz to zjawisko widziałem na tym forum, ale po ok. 3 dniach minęło o teraz ta sytuacja trwa bo dajże z tydzień. Czy warto w ogóle już wchodzić na to forum jak nie ma nowych postów?
Jak skończą się wakację pojawi się wiecej postów. A już na pewno po wydaniu nowej płyty. Zobaczysz ile będzie tu narzekania na nowy album...
nie popadaj w panikę i nie zakładaj więcej takich tematów
Spokojnie, nie popadłem w panikę, lecz zawsze tutaj spędzałem od 10 min. do max 50min., a teraz to nawet mi to nie zajmuje 2 min.*
*Wyjątek:teraz to chyba wypadnie max 3,5min.
_________________ I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, baby
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream would never do
I'd still miss you, baby
Wole takie forum niż napełnione idiotycznymi postami typu: "aha" "ja też" czy "nie wiem".
Dobrze, że tu ludzie (zazwyczaj) piszą tylko gdy mają coś ciekawego do napisania a nie nabijają swój licznik dowarościowjąc się...
No ale temat tej dyskusji jest nieadekwatny do tego co się dzieje , bo upadek to zdecydowanie za duże słowo. Myślę, że chwilowy zastój jest odpowiednim stwierdzeniem.
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum