Macie jakiś ulubiony koncert lub fragment (który widzieliści na kompie lub w tv lub może byliście) i uwarzacie, że jest on jednym z lepszych bo fajna setlista i ma w sobie jakiegoś powera lub z innego powodu
Mój ulubiony koncert to chyba ten:
Reverb - Jones Beach 08-09-01
dobre też są:
Montreal 30-11-04
Lowlands 2004
a z występoów w tv - świetnie zagrali GAWM na vivie
a z występoów w tv - świetnie zagrali GAWM na vivie
z pomocą playbacku ;]
był tam playback??
ale chyba tylko na wokalu momentami.
mi się podoba tam gra Jerrego. Nie widziałem nigdzie żeby tak grał na żywo środkową partię GAWM
Na pewno Jacoby pomaga sobie playbackiem. Reszta zespołu gra live a co do "środkowej partii" to gra tak jak zwykle tylko inaczej ustawioną gitarę ma...
Live at Tinley Park 06.08.01, oraz inne z czasów Infest.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
a co do "środkowej partii" to gra tak jak zwykle tylko inaczej ustawioną gitarę ma...
nie gra jak zwykle.
teraz sprawdziłem na szybko tak jak na vivie gra jeszcze na RAR i Daily Download, a na live & Murderous gra już troszkę inaczej i z tego co pamiętam na innych grał tak w chicago.
A mi się najbardziej podoba fragment koncertu z Mean Fiddler 2002 wtedy gdy Coby ustawia fanów po 2 końcach sali i mikrofon myli mu się z butelką wody i próbuje się z niego napić jak znajdę link to dorzucę
muszę przyznać, że rzeczywiście niczego sobie to nagranie... i coby dość czysto śpiewał! o tym całym show już nie wspominając w ogóle się nie zmienił z gadki...
na dodatek wyglądał dość trzeźwo
_________________ so hold on to your dreams
because your nightmares might seem like their own reality
Ulubiony koncert, hmm... Sporo tego widziałem, więc wymienię kilka
Oczywiście Roxy, Praga, 07.06.2009(to na pierwszym miejscu ), a potem:
2000.05.04 - CBGB, Nowy Jork
2000.10.20 - East Rutherford
2001.06.01 - ROCK AM RING
2001.06.02 - Rock Im Park
2001.08.19 - BIZARRE FESTIVAL
2004 - Pukkelpop Festival
LaMiC
2005.06.05 - Rock am Ring
To by było na tyle, chociaż w sumie wszystko jest genialne
_________________ "Protons and electrons always cause explosions"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum