ja od kąd pamientam bylem za Milanem, od chyba 4 klasy podstawowki kiedy to mamusia kupila mi koszulke WEAHa, pozniej milem jeszcze mojego ulubonego piłkarza ktory przeszedł w tym sezonie do Chelsea
a moja ulubiona druzyna jest REAL MADRYT!!!!!! Jestem juz z nimi ponad 7 lat:) i juz w niedziele o 21:00 na Estadio Santiago Bernabeu beda Gran Derby:) i wtedy Real pokaze Barcelonie gdzie jest jej miejce:) Nie obrazajac oczywiscie kibcow Blaugrany:)
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
a moim zdaniem moj kochany Real ma aktualnie jedna z lepszych lini obrony na swiecie... Carlos Ramos Cannavaro Cicinho/Salgado
a co do Gornika Zabrze to tez ich lubie:) A moj dziadek kibicuje juz Gornikowi około 50 lat 8) 8) 8) To sie nazywa wierny kibic:) Gdyby nie jezdzil na wozku to zapewne by na ich mecze chodzil...
gdyby nie odstawala.. to bysmy cos pokazywali na turniejach miedzynarodowych lub takich jak chapions league lub puchar UEFA. Gdybys byl na meczu ligi zachodniej.. napewno bys zmienil zdanie.. chociaz i tak widac duza roznice jak ogladniesz sobie mecz polskiej ligi i ligi zachodniej w tv. moze kiedys sie to zmieni ;]
no tak.. roznica miedzy tv a live jets taka ze sa calkiem inne wrazenia i calkiem inaczej sie patrzy na mecz:P co do mecuz z portugalia.. fakt.... polska grala jak nigdy ale czy to byl jednorazowy pokaz okaze sie w nastepnym meczu eliminacji mlodzi obroncy grali na najwyzszy poziomie.. dolaczali sie do atatkow po liniach , tak teraz sie powinno grac! a za czasow jansa baszczynski stal kurwa pod bramka i czasami przebiegl sie do polowy boiska i koniec. Co Leo wniosl do polskiej pilki okaze sie zaniedlugo ;p
a dzisiaj GRAN DERBY!!!! Licze na pewne zwyciestwo REALU!!!!!!! Bedzie 3:1!!! Gole dla Realu beda strzelac --> Raul,Reyes,Van Nistelrooy, a dla Bar$y Gudjohnsen:P
z Hiszpanii to tylko Atletico ... nie lubie stylu ani Barcy ani Realu ,
a juz sztuczek Ronaldinho wogole ;d (wywali sie na piłce i to juz jest sztuczka ;d )
bedzie 1 - 2 dla Barcy .. gole Ruud oraz Giuly i Eto'e(jezeli gra) jesli nie to Eidur Gudjohnsen
REAL MADRID CLUB DE FUTBOL - F.C. Barcelona 2:0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RAUL GONZALEZ BLANCO
RUUD VAN NISTELROOY
i co!!!!!!!!!! Głupio wam!!!! REAL JEST NAJLEPSZY!!!!!! ogladalem wczoraj mecz i bar$a w tym meczu nie miala nic,kompletnie nic do powiedzenia!! Real ich zniszczyl!!! HALA MADRID!!!
REAL MADRID CLUB DE FUTBOL - F.C. Barcelona 2:0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RAUL GONZALEZ BLANCO
RUUD VAN NISTELROOY
i co!!!!!!!!!! Głupio wam!!!! REAL JEST NAJLEPSZY!!!!!! ogladalem wczoraj mecz i bar$a w tym meczu nie miala nic,kompletnie nic do powiedzenia!! Real ich zniszczyl!!! HALA MADRID!!!
spoko może i Barca nic szczególnego nie pokazała, ale to ciągle oni są na szczycie tabeli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum