Tylko blagam... niech sie nie odzywaja Ci, co tylko 10,000 Days slyszeli.
Co sadzicie? Uwielbiam ten zespol. Tylko szkoda, ze teraz cala mhroczna mlodziez Tool`a zaczela sluchac... W sumie to zespol mnie zainteresowal ta swoja... INNOSCIA, mistycznoscia... Cala bajka o lachrymologii tez im niezle wyszla. Nabralam sie. Numery jeden:
Opiate (!), Aenema, Parabola, Stinkfist, Eulogy, H, Third eye, The grudge, The Patient, Hush, Part of Me, Vicarious, RIGHT IN TWO (cudo!).
Klimat maja/mieli, ale czy go powoli nie zatracaja?
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Ostatnio zmieniony przez ~Marta 27-08-2010, 3:00 , w całości zmieniany 1 raz
a do mnie jakoś ten zespół nie przemawia ... miał okazję, przez przypadek jakoś od kumpla dostałem jakiś tam ich album, zarzuciłem go w winamp'a no i ..... po chwili album był już 'po operacji' SHIFT+DELETE ;p
Tool jest przykladem kapeli grajace tzn trudna muzyke, bardzo mi odpowiadajaca
Choc swoj szczyt mieli na Cd "Lateranus" (literowka:P), to najniowsza cd jest widoczny awiazaniem do tych leopszych czasow
Ja kiedys, jak pierwszy raz wlacyzlam Lataralus'a to sobie rpzelecialo pare piosnek i wylaczylam. Dlugo nie powracalam. Potem kolega podeslal mi kilka mp3: Stinkfist, opiate, Sober, Prison Sex i znowu mnie wzielo. Tym razem juz na b. dlugo.
A bylo to z poltora roku temu...
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Ostatnio zmieniony przez ~Marta 27-08-2010, 3:01 , w całości zmieniany 1 raz
Nie słyszałam żadnych ich typowych piosenek. Kojarze ten zespół dzięki piosence która zaśpiewali wspólnie z Creed (piosenka nosi tytuł "Alone" prawdopodobnie). Podoba mi sie, ale nie wiem co powiedziec wiecej... pościągam kilka piosenek i wróce do tego tematu...
Szukając jakichś basowych coverów na YT przypadkiem znalazłem przeróbkę 'Sober'. Zahipnotyzowała mnie ta gra gitary, połączona z tą tajemniczą partią basówki
Kiedyś tam raz zarzuciłem sobie Prison Sex, ale mnie nie zachęciło. Teraz już za 7% będę mógł posłuchać ich albumów
W sumie z ciekawości sam pościągałem jakieś piosenki i przesłuchałem.
Ogólnie to muzyka mi w ogóle nie podchodzi ale potem jeszcze dosłuchiwałem na yt i niby nic się nie zmieniło ale jak zobaczyłem sobie teledysk Sober'a i Prison Sex to oglądało się fajnie do samego końca
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum