Chyba trzeba się powoli oswajać z faktem, że Papa Roach mają nowego perkusistę. :) Co myślicie o wyborze Tonego na miejsce Dave'a? Czy to dobrze, czy źle, ze Tony jest jednocześnie perkusistą Papa Roach i Unwritten Law? Wreszcie, kogo przypomina Wam Tony i jakie pierwsze wrażenie na Was zrobił?
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Czy to dobrze, czy źle, ze Tony jest jednocześnie perkusistą Papa Roach i Unwritten Law?
Nie jestem pewien, czy on dalej jest perkusistą Unwritten Law. W jednym z newsów na Blabbermouth było napisane "ex-Unwritten Law drummer"...
A w TWOIM newsie było napisane:
Cytat:
Fakt, że GRAM z trzema innymi kolesiami, którzy intensywnie dbają o swoją karierę i tworzoną muzykę jest zaspokojeniem mojej duszy.
Who knows?
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Zinterpretowałem to jako wypowiedź o UL... W końcu tekst dotyczy głównie PR, tak więc słowo "innymi" zabrzmiały mi w tym miejscu obco, tak jakby wypowiadał się o kimś innym niż dotychczas... a jak nie PR, to UL. :p
W końcu tekst dotyczy głównie PR, tak więc słowo "innymi" zabrzmiały mi w tym miejscu obco
Dla poprawnego zrozumienia trzeba tu przytoczyć więszky fragment newsa:
"Będe zawsze powtarzał, że mój pobyt w zespole przez tak długi okres jest niesamowitym doświadczeniem. Fakt, że gram z trzema innymi kolesiami, którzy intensywnie dbają o swoją karierę i tworzoną muzykę jest zaspokojeniem mojej duszy. Jestem szczęściarzem mając możliwość grania i tworzenia z Karaluchami."
Jako iż pierwsze i trzecie zdanie z tego fragmentu ewidentnie dotyczy Papa Roach, rzeczą dziwną byłoby, gdyby drugie dotyczyło UL. Bo wtedy całość nie trzymałaby się kupy
sin napisał/a:
tak jakby wypowiadał się o kimś innym niż dotychczas...
Zwróć uwagę, że dla autora tych słów "innymi" są w tym momencie właśnie członkowie PR, w końcu z kolesiami z UL grał już bardzo długo Choć w tym wypadku to raczej ani jedno, ani drugie, tak się po prostu mówi (Tony sam jest "kolesiem", więc każdy inny jest "innym kolesiem" )
Btw sin, mam nadzieję, że będziemy kontynuować tu nasze dysputy na tematy językowe
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Poprzednie wypowiedź była już przyznaniem się do błędu. Zgadzam się całkowicie z tym co tu napisałeś.
Przyznam też, że ostatnio czytam tylko przeglądowo, co PR mają do powiedzenia... a z ostatniego Twojego newsa przeczytałem tylko tytuł, i tak wiedziałem co jest dalej...
No z tego co on tam saskrobał na RIOT wynika, że na tym koncercie grał i z PR i z Sixx A.M. Tyle że nie mam pojęcia czemu, może im perkusista zachorował, a więdzą że Tony sprawdza się na zastępstwie
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Bardzo możliwe, Sixx:A.M. nie mają pełnoetatowego perkusisty... płytkę nagrali bez niego, natomiast w ciągu roku już dwóch grało z nimi live...
"Jeśli wejdziesz między wrony musisz krakać jak i one" no ale ogolnie sprawia bardzo pozytywne wrażenie, mieć nadzieje że nie zrobi z siebie wypecianej eyelinerem cioty. Co do oceny strony muzycznej zobacze jak już wydadzą tą płyte bo nie chce oceniać na podst. gry w UL.
Narazie to tak trudno oceniać. Myśle, że po wydaniu albumu już będzie lepiej widać czy on tam pasuje czy nie. Ja uważam, że raczej już nie zmienią perkusisty i Tony zostanie z chłopakami na dłuzej.
Jeśli wydadzą dobrą płytę to powiesz, że pasuje, ewentualnie z małymi zastrzeżeniami... jeśli wydadzą gniota to powiesz, że nie pasuje, a właściwie... nawet nie będzie Cię to interesowało.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum