No i wreszcie nasz kochany spokojny i umuzykalniony basista:) Tutaj sobie mozecie o nim porozmawiac:) Na razie nie mam jakiegos konkretnego pomyslu na jakis temat ale moze wy cos wymyslicie....
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
kłaki to ma spoko osobiscie lubie Tobina za jego improwizacje na scenie i oczywiscie jego cuda nie tylko na bassowce.Tobin poprostu gra na sucho i wychodza pozniej z tego nieziemskie kawalki takie jak GAWM,BE FREE
hmmm no comments to prawda w be free bass jest swietny tak samo jak perkusja no ale mowiac o Tobinie to bardzo mi sie podoba teledysk Between Angels&Insects w ktorym Tobin pokazuje troche swoich umiejetnosci tanecznych chodzi mi o te poruszanie sie jak robot niewiem czy zauwazyliscie On potrafi wszystko? 8)
hmmm no comments to prawda w be free bass jest swietny tak samo jak perkusja no ale mowiac o Tobinie to bardzo mi sie podoba teledysk Between Angels&Insects w ktorym Tobin pokazuje troche swoich umiejetnosci tanecznych chodzi mi o te poruszanie sie jak robot niewiem czy zauwazyliscie On potrafi wszystko? 8)
chodzilo mi o zwrotke, jesli mnie nie zrozumialas,a co jest swietnego w standartowym rock&roll'owym bicie to nie mam pojecia
Tobin jest niezly mimo mlodego wieku (bo jest najmlodszy z PR- chociaz teraz to juz taki mlody nie jest ) to swienie sobie radzi i oby tak dalej
_________________ I tear my heart open, I sew myself shut
And my weakness is that I care too much
And our scars remind us that the past is real
I tear my heart open just to feel
Muzycy z PR nie grają trudnej muzyki. Mam jednak wrażenie, że Tobin poradziłby sobie w wielu zespołach, które tworzą ambitniejszą muzykę. Według mnie Tobin jest obdarzony największym potencjałem z całego zespołu. Bardzo energicznie zachowuję się na scenie jak na basistę. Widać, że to co gra nie sprawia mu żadnych trudności, dlatego jestem przekonany poradziłby sobie nawet w zespołach formatu Metallicy.
Oj żeby mi stwórca (jeśli jakiś istnieje) dał tak wymiatać na basidle jak robi to Tobin:)))
Zajebistą solówkę ciśnie w koncercie "Live and Murderous" w Chicago..... mogłbym jej słuchać dniami i nocami!! wogóle myśląc o Tobinie zbiera mi sie na wy...ysk więc kończe wypowiedz:D:P
Pozdrawiam wszystkich fanów Papy a w szczególności (fanów) Tobina
Ostatnio zmieniony przez Kenas 24-12-2007, 4:15 , w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum