Nie będę ani trochę delikatny i wyrozumiały dla PR za ten klip. To chyba najgorszy teledysk jaki mogli zrobić. Po prostu tragedia... Ja rozumiem, mtv i te sprawy, musiało być kolorowo, z fajerwerkami i z zabarwieniem seksualnym, ale bez przesady. Niby dzieje się dużo, ale tak naprawdę nie dzieje się nic. No i ten motyw z laską prowadzoną na smyczy... Sorry, ale jeśli kogoś to podnieca to to już jest zboczenie...
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Popieram Twoja wypowiedz Mikez... Co oni to zrobili... Zniszczyli ten utwor tym beznadziejnym teledyskiem... Dżizys.... Te babki na tych hustawkach.... Zenada.... Oby nastepne teledyski nie mialy NIC wspolnego z tym zenujacym i beznadziejnym teledyskiem.... Eh... ciekawe jaki utwor bedzie podstawa to nastepnego teledysku... Crash... Alive... Forever... ??
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
o zesz Ty fuck.... No dobra, o gustach sie nie dyskutuje:) Ale chyba raczej na pewno masz inny gust odnosnie tego teledysku niz ja:) Gdybys byl kobieta to bym Ci napisal ze przeciwienstwa sie przyciagaja,ale jestes facetem a ja jestem hetero wiec tak Ci nie napisze:P ale to glupie bylo:D
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
Szczerze mowiac, to nie spodziewalam sie takiego teledysku po PR. Do TBL spodziewalam sie bardziej czegos w stylu >Last Resort<. A co do tej laski na smyczy, to wiekszej (meskiej) czesci mojej paczki to sie oczywiscie podobalo, i nie widzieli w tym videoclipie niczego zlego... Eh, ci faceci... Mam tylko nadzieje, ze inne teledyski beda juz normalne...
Mnie również wydawało się, że teledysk TBL będzie czymś w stylu Last Resort. A tu taki... zonk. Klip jest tandetny, żałosny i jest najgorszym teledyskiem jaki nagrali. Zawalili sprawę i tyle.
Mam nadzieję, że czytając takie komentarze, jak te... poprawią się xP
no ale trzeba też na to spojrzeć z innej strony może i WAm się nie podoba ten teledysk, bo jak tu piszecie typowy dla MTV no ale jakby na to nie patrzeć, to właśnie dzieki temu zespół zdobywa kolejnych fanów i na tym to polega czasami też trzeba zrobić coś 'pod publikę' 8) a następne teledyski to już będzie prawdziwa jazda zobaczycie ...
noo dla tych którzy są naprawde rozbestwionym (czyt szalonym, żywiołowymi)
osobami teledysk napewno przypadnie do gustu... o którym można wg mnie dyskutować ;D
co do klipu to taki średni... nie mozna było myśleć że będzie cos podobnego do last resort bo nie mogą się powtarzać przeciez....
laska na smyczy pfff to może była taka prowokacja... podchodząca pod wymogi mtv... ale trudno zauważcie że od płyty GAWM w ich teleyskah się zmieniło dużo... więcej koloru, zabawy, imprez, ekstra lasek i stylu rockowego albo emo rodem z mtv. ale nie ma o czym gadać
przecież zespoł nie słucha się ze względu na teledysk lecz muzyke. (choć nie twierdze że on nie ma znaczenia...)
_________________ ...z tej choroby nie da się wyleczyć,
więc będziemy dalej z nią żyć
i z tego życia się cieszyć!!!
Teledysk jest według mnie... slaby. Przepych, szaleństwo wszechobecne przypominają mi "GAWM"- czyli kolejna prezentacja nieokiełznanej natury Cobego-znowu lizą się dziewczyny, znowu wszystko ma lekko erotyczny podtekst-Zdecydowanie Papa Roach stać na więcej.
Co do samego utworu to jest on powrotem do bezpretensjonalnych korzeni Papa Roach (płyta Lovehatetragedy, albo i Infest) czyli melodjnośc, melodyjność... i niewielie więcej Fajnie się przy tym skacze i całkiem fajnie pobudza-ale większych walorów artystycznych nie zaobserwowałem w tym kawałku.
Ojej! czepiacie się szczegółów. Fajny klip... Ładny jest Coby ładnie wygląda tak sexy ej no wiecie że jest git i nic tego nie zmieni.
Tekst jest niezły wogóle nie wiem o co wam chodzi bawić się przy takiej muzie to sama przyjemność:) 8) 8) 8) 8)
_________________ Muzyka daje mi poczucie wartośći, i ukazuje świat w jakim się znajdujemy...
Wysłany: 03-12-2006, 2:43 Re: Nie jest najgorszy...
Mery napisał/a:
Ładny jest Coby ładnie wygląda tak sexy ej no wiecie że jest git i nic tego nie zmieni.
spoko teraz poprostu wiem za co lubisz Papa Roach :p za to, że Coby "ładnie wygląda" ... Poprostu jak coś takiego czytam to mi ręcę opadają ... Kolejna "fanka", która fascynuje się urodą wokalisty, a nie samą muzyką zespołu ... Obudź się dziewczyno, Coby to Coby dziś ładnie wygląda a jutro może mu 'odwalić' i zrobi sobie coś takiego, że nikt go poznać nie będzie mógł no i co wtedy ?? odejdziesz od słuchania PR bo Coby nie będzie ładnie wyglądał ??
sorry za trochę krytyki pod twoim adresem, no ale wręcz sama się o to prosiłaś ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum