Aż się dziwie że nikt [z tego forum] nie słucha tego zespołu... Albo przynajmniej nie wypowiada sie na ten temat A więc założyłem ten oto nowy temat ! Fani (oraz słuchacze) Teenage Love Alternative łączcie sie (i wypowiadajcie się) !
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
Ja lubię ale nie wszystkie utwory . Są kawałki , które mógłbym słuchać 24 na dobę( jak np. Mr.President) , 7 dni w tygodniu a są takie , których po prostu nie trawię !
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
Słucham i bardzo lubie. Chociaż oczywiście są utwory których nie trawie, acz to normalka.. Co do Muńka, znać go nie znam, ale na tyle co się da poobserwować na koncertach czy w wywiadach to przychylam się do tego
Na zawołanie nie potrafię sobie przypomnieć żadnej melodii tego zespołu... powiedzmy, że znam ich bardziej z mediów, niż z muzyki.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Muńka kojarzę tylko z wypowiedzi że Szymon Wydra to chlopiec ktoremu wydaje sie że gra Rock czy coś w tym stylu:)
Raczej muzyka nie z mojego rocznika:p
Mówili o nim king, w mieście świętej wieży ;] z racji zamieszkania mego ciężko Muńka nie kojarzyć. Taa, i od sławetnego songa T.Love wiele się w pewnym LO im.Sienkiewicza nie zmieniło ;] Ale osobiście nie słucham, acz kilka kawałków lubię.
_________________ Mięso też byś chciał? Żryj włosy z penisa!
Bardzo lubię T.Lovik Regularnie od 2006 roku jestem na ich koncercie i zawsze dobrze się bawię nie ma co na prawdę fajny zespolik A, wykonanie No woman no cry z Jankiem Pęczakiem jest po prostu świetne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum