Moje ostatnie juwenalia już niedługo i chciałabym żeby T.Love grało Za darmo, zespół ok i pobawić się można, a płyty Muńka nadal nie przesłuchałam, za bardzo się uprzedziłam
Mnie się śląskie juwenalia w ogóle nie podobają w tym roku. Chyba tylko Lipali na Igrach mogłoby mnie zainteresować. Hey w sumie też, choć ich nie słucham za bardzo.
Za to w najbliższą niedzielę Czesław na Muchowcu
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
To co tam Marta wymieniłaś to są tylko efekty chujowego cateringu czyli zespoły, którym się udało wypłynąć do szerszego odbiorcy poprzez nędznych wizjonerów polskiego "show biznesu".
W PL jest masa kapel, które mają ciekawe teksty i świetną muzykę ale może nigdy nie będzie dane ich usłyszeć bo jakieś demo utknęło na biurku dekla z plakietką "to się nie sprzeda" albo raz poszli w eter lub po prostu mają wyjebane na sukces
Ja mam swoje typy i wali mnie to czy ktoś oprócz mnie tego słucha czy nie i czy polecą w TV chociaż raz, ale czuję energię, szczyptę talentu, nie zapierdalanie po najmniejszej linii oporu i zaangażowane teksty.
Trzeba zadać sobie trochę trudu, oddzielić ziarno od plewów i wtedy wiara w PL muzykę powróci
kurwa jaki off-top elaborat mi wyszedł
_________________ I can dress up the dead man
But I can't bring him back to life
...
Nie no ja nie chcę za bardzo uogólniać, po prostu to, co wypływa, czy wypłynęło, jest dla mnie kupą. Ewentualnie delikatnie mówiąc... nie dociera do mnie (; Chociaż są wyjątki, o takie Indukti np - coś innego, coś w moich klimatach, coś dobrego.
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum