Chyba już pora założyć temat o Time for Annihilation. Live CD zawierać będzie 9 lub 11(Shaddix mówi jedno, Jerry drugie, prawdopodobnie będą różne wydania) utworów "na żywo" plus pięć zupełnie nowych piosenek. Premiera płyty będzie miała miejsce 31 sierpnia, natomiast pierwszy singiel, "Kick in The Teeth", ukaże się(chyba razem z teledyskiem) w dniach 21-22 lipca. Okładka jeszcze nieznana.
To by było na tyle jeśli chodzi o podstawowe info. Ja mam nadzieję, że wszystkie nowe utwory będą trzymały poziom, a setlista kawałków "live" będzie odpowiednio dobrana, bo jak władują większość z TPS i Metki, to dupa. Na stronie głównej jest już próbka z nowego wydania, a mianowicie Getting Away With Murder Live. Chwytajcie:
http://www.megaupload.com/?d=XR3IPW3X
Sounds good(chociaż dodali co nieco od siebie)
_________________ "Protons and electrons always cause explosions"
Time for Annihilation ! Faktycznie, bas jest w tej wersji inny. No i tak w ogóle to głos Shaddixa na samym początku, jeszcze przed rozpoczęciem GAWM, jest jakiś inny ! On to ryczy na początku? ;p
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
myslalem, że to GAWM to z live and murderous in chicago. ale to jakiś open air. troche podkręcony głos, słychać. ale ta wersja nie jest taka drapieżna..
_________________ I'm one of those - melodramatic fools
Szczerze mówiąc to wykonanie totalnie mi się nie podoba, Shaddix tak trochę jak nie Shaddix, nie ma tej mocy na wejściu, za dużo zabawy głośnością publiczności.
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
ogólnie słychać, że to przeróbka. shaddix ma strasznie dziwny głos. jest dużo bardziej wzmocniony bas, a po co to wszystko? koncerty PR są super, nie rozumiem co oni chcą polepszać. Mogliby dać kawałki z Graspop'a 2009 albo z Chicago lub drum off'a i by było super.
a np. hollywood whore z koncertu w stodole i by było super ; )
_________________ I'm one of those - melodramatic fools
wtf are you talking about? na drum off'ie Shaddix charczał za dużo, Chicago było dawno temu, przede wszystkim przerabiane 100 razy, Graspop 09 również nie pasuje(jest na YT, wykonania nie są idealne). Żeby wsadzić coś na Live CD to musi być zajebisty sprzęt nagrywający(a w Warszawie takiego nie było) oraz wcześniej nieznane nagrania. Bas nie jest wzmocniony, tylko dodano drugą gitarę, głos Shaddixa też brzmi normalnie, on po prostu w ten sposób teraz śpiewa GAWM(tutaj trochę bardziej zaciąga refreny). Jedyne do czego można się przyczepić to sztucznie brzmiąca publika.
Okładka do Kick in The Teeth:
I pod tym linkiem możecie sobie przesłuchać próbkę "Buta w Zęby" Trochę elektro, jak mówił Jerry(ale kurde, w miarę mi się podoba)
_________________ "Protons and electrons always cause explosions"
Ostatnio zmieniony przez Sewciu 04-06-2010, 1:00 , w całości zmieniany 1 raz
hah, jak dla mnie zajebiste! oczywiście jest x lepszych kawałków Karaluchów... być może jestem slepy ale kiedy będzie można gdziekolwiek odsłuchać całą piosenke?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum