Co myślicie o tym teledysku? Właściwie to "teledyskach", gdyż mamy dwie wersje. Osobiście wolę wersję UK - jest ciekawsza i więcej się w niej dzieje. Jest w nim też kilka ciekawych easter eggs jak chociażby napis "P. ROACH" namalowany sprayem na scenie.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
No ja tylko US version widziałem... Nothing special ten teledysk ( choć do przedniego utworu ) - wpasowuje się w pewien popularny trend na video wśród tamtych zespołów w tamtych czasach ( 'Chop Suey!' o ile pamiętam, 'Nookie', 'Sleep Now in the Fire'... - czyli fani + ulica + koncert )
_________________ Mięso też byś chciał? Żryj włosy z penisa!
Jakoś bardziej trafia do mnie wersja z koncertem na ulicy, ale nie mam pojęcia czy to amerykańska czy UK. Jakoś sama kwestia tego, że teledysk nagrany był specjalnie pod reklamę, tudzież na odwrót, nie tyle co skreśla go w moich oczach, co po prostu nisko plasuje w mym rankingu. Zresztą ostatni raz, kiedy widziałam TATA, był bardzo dawno temu...
Jakoś bardziej trafia do mnie wersja z koncertem na ulicy, ale nie mam pojęcia czy to amerykańska czy UK.]
Ja też wolę tę wersję i wydaje mi się, ze to właśnie UK... ale mogę się mylić. :)
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Nie widziałem wersji z US, wiec na temat tejże wersji się nie wypowiem. Za to bardzo mi się podobała wersja UK.
Może i temat trochę oklepany, w sumie żadnej minifabuły tam nie ma, ale co z tego? To nie jest takie ważne, tym bardziej, że teledysk na pewno nadrabia swoją dynamiką. Akcja szybko się dzieje, tak jak rytmika piosenki. Ciekawie brzmi też refren śpiewany przez fanów, którego to nie usłyszymy w wersji studyjnej. Jeden z lepszych klipów.
Nawet mój kuzyn zna obie wersje, a ma 11 lat i wie tyle o PR, co ja o dzieciństwie ciotki mojego pradziadka ze strony ojca. Jesteś adminem tegoż forum, dlatego mnie to zdziwiło. Z resztą - whateva...
Nawet mój kuzyn zna obie wersje, a ma 11 lat i wie tyle o PR, co ja o dzieciństwie ciotki mojego pradziadka ze strony ojca. Jesteś adminem tegoż forum, dlatego mnie to zdziwiło.
Za to wiem dużo więcej o Papa Roach niż twój 11-letni kuzyn. To, że jestem adminem nie znaczy, że jestem fanatykiem i znam każdy szczegół z życia PR. Też mam prawo czegoś nie wiedzieć czy nie widzieć. Nie mniej jednak nadrobię zaległości.
Jak dla mnie TATA jest jednym z najlepszych kawałków P.R, a teledyski spoko ale bardziej podoba mi się ten ze sceną na ulicy i ten motyw ze śpiewającymi fanami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum