Hm tak naprawdę to chyba tylko Scars... bo czy chociaż raz widzieliście któryś z klipów z TPS na MTV? i w ogóle na jakiejkolwiek innej stacji? ja nie. Co nie znaczy, że klipy te nie były na miarę tej jakże ambitnej telewizji podobno muzycznej :neutral:
_________________ Music is my religion and I believe in rock.
Fankę to może jeszcze nie... Bardzo długo moja znajoma starała się mnie do nich przekonać, ale bezowocnie. Natomiast na festiwalu w Jarocinie sami mnie do siebie przekonali bez najmniejszych problemów
co do klipów - BAAI & SLMN & TATA (wow) i przede wszystkim LR widziałam wiele razy... GAWM w sumie też. Z resztą było już gorzej. Mimo wszystko nie są jednak popularną kapelą. A przynajmniej nie tak jak np. Linkin Park czy Green Day
o tak - Scars tylko na 4fun tv natomiast klipy z Infestu czy LHT jeszcze gdy nie było polskiego a niemieckie MTV czy Viva. No i gdy Viva Rock jeszcze istniała
Przydałaby się jakaś typowo (nazwijmy to bardzo ogólnie) rockowa stacja. tylko rockowe klipy i do tego transmisje z koncertów czy festiwali rockowych. omg siedziałabym przed tv całe dnie
Naściągaj sobie klipów rockowych ile wlezie, włącz odtwarzanie losowe w odtwarzaczu i już masz stację marzeń
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Przydałaby się jakaś typowo (nazwijmy to bardzo ogólnie) rockowa stacja. tylko rockowe klipy i do tego transmisje z koncertów czy festiwali rockowych. omg siedziałabym przed tv całe dnie
hmmm... wlacz sobie Antyradio To prawie to samo, tylko nie bedziesz miala obrazu :D:D
ale jest jest jeszcze 'audycja' na 4funTv - 4fun rocks Tylko tam czesto leci Tokio Hotel
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
MTV2 jest w miarę rockową stacją. Leci sporo alternatywnego shitu, ale od czasu do czasu jest coś fajnego. Często puszczają 3 godzinny blok samej klasyki rocka i metalu - zawsze sobie nagrywam, potem oglądam przewijając to co mnie nie interesuje i kasuję. W wakacje pokazywali występy z ubiegłorocznego Rock am' Ring - Metallikę i Evanescence sobie nagrałem.
Owsiak TV - obowiązkowa stacja. W sumie teledysków jest jak na lekarstwo. Wiele programów dotyczy sztuki ogólnie, sportu i kina. Ale jest sporo wywiadów, nagrań z koncertów (fragmenty jak i całe koncerty, głównie Woodstock) oraz innych materiałów. A co najważniejsze: POLSKA MUZYKA!
Natomiast użytkowników Last.fm pewnie zainteresuje to: http://tv.timbormans.com/ Wystarczy wpisać nick z Last.fm aby oglądać swoją własną stację muzyczną stworzoną z filmów na YouTube i bazującą na preferencjach muzycznych wybranego użytkownika Last.fm. Przykładowo moja stacja: http://tv.timbormans.com/user/-sin
A żeby nie było, że offtopuję: lubię GAWM.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Te, sin, co masz na myśli mówiąć 'alternatywny shit'? ;p Bo dla mnie Evanesence to shit jeszcze gorszy od nowego PR (przepraszam jeśli kogoś uraziłam ;d).
A tak w ogóle, to offtopa robicie wszyscy. Na co zresztą już sami wpadliście wcześniej.
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
boshe... czy tylko ja nie mam ani MTV2 ani Owsiak Tv??? na jakieś 50 kanałów mam tylko eee 4 "muzyczne" (czyt. MTV, Viva, 4fun i VH1...) no i gdzie tu oglądać PR?!
boshe... czy tylko ja nie mam ani MTV2 ani Owsiak Tv??? na jakieś 50 kanałów mam tylko eee 4 "muzyczne" (czyt. MTV, Viva, 4fun i VH1...) no i gdzie tu oglądać PR?!
Nie tylko Ty. Ja na przykład do niedawna miałem tylko cztery kanały (TVP1 i 2; TVN i Polsat), teraz mam całe 6 bo nowa antena złapała jeszcze TVP info i PULS!
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum