pr*fReAk Okazjonalny słuchacz Wings of a Butterfly
Znaków/post: 336
Wysłany: 23-02-2007, 4:02 Teledyski na telefon
mam telefon sony ericsson z1010 ktory moze miec filmiki w formacie 3gp i MPEG 4 no i chcialabym miec w koncu jakis teledysk papa roach na telefonie.... nie wiecie skad mozna sciagnac w takich formatach?? a moze sa jakies programy do "przetwarzania" zwyklych teledyskow na takie wlasnie (i przy okazji moze tez wielkosc da sie zmniejszyc?) nie znam sie zbytnio na tym takze jakby ktos cos wiedzial na ten temat to piszcie plisss :!:
_________________ Gdyby zwierzę zabiło z premedytacją, byłby to ludzki odruch.
No mam serial ale działa mi w wersji 3.1.21, nie wiem jak będzie w 3.1.23...
Wysłany: 02-03-2007, 11:24
nie moglam znalezc cos key'a na ta moja wersje a szukalam tez twojej tak po stronach, tych wersji jest chyba z tysiac ;P i co gorsza kazda ma swoj serial... w koncu sciaglam 2.1.15 i byl przy tym od razu numer = wszystko pieknie dopoki nie wlaczylam zeby sprawdzic jak sie zrobilo......... i co.......
gowno BEZ GLOSU ! ! kazdy filmik! ! ufffffffff!
i chyba nie da sie go wlaczyc, albo jestem taka tepa ze nie wiem gdzie
Wysłany: 03-03-2007, 2:32
wielkie dzieki sin za pomoc, a juz mialam dac sobie z tym spokoj.... ;P
super program, wlasnie o takie cos mi chodzilo - najwazniejsze ze W KONCU DZIALA!!
jeszcze raz thanks pozdro 4U 8)
Wysłany: 12-04-2007, 8:16
chciałam tylko powiedzieć że jak ktoś chciałby dzwonki .mid na telefon (mp3 to nie to samo ;P ) to ja z chęcią sie podziele, mam różne zespoły PR też mam kilka melodyjek...
wlepiłam to tutaj bo... a jakoś tak wyszło... mp4 - 3gp - telefon - mid :p takie powiązanie fajne
pr*fReAk, jeśli uważasz, że troche odchodzisz od wątku tym co piszesz to lepiej zrobić osobny Topic. Pamietaj, że akżdy mzoę zakłądać temat. Wtedy na forum nie ma takiego zamieszania i jest porządek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum