This is a wake up call
To one, to all
The opposition, will take the fall
Are you sick of just getting by?
Are you tired of fucking crying?
Are you looking for a better life?
Change or die, we're looking for the answers of our life
Tonight
Change or die, the answer is for you to do what's right
Tonight!
A new (?), by the status quo
The repetition, it kills us all
.........?, Stuck in the dead end job, looking for the way out
Tonight
Tonight!
We wont come down, not tonight
This is our battle cry, we're ready to fight
We wont come down, not tonight
This is our battle cry, we're ready to fight
Tonight
Tonight!
BTW, jak będzie mi się chciało to posłucham i może wstawię coś w miejsca "pytajników", ale to już nie moja wina, że może mi się nie chcieć.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Ostatnio zmieniony przez s!n 18-06-2008, 9:07 , w całości zmieniany 1 raz
No i widzicie jak się starają naprawiać świat? 14latki na to polecą. :p
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
tak po wydaniu tej płyty świat młodzieży stanie się piękniejszy, będzie im i w sumie mi też łatwiej zrozumieć problemy tego świata i szybciej je rozwiązywać. Ta płyta będzie za pewne niosła ze sobą bardzo głębokie przesłanie , które ma trafić przede wszystkim do zidiociałej młodzieży , która ma za dużo siana albo jest w stanie je zdobyć aby kupić ten krążek
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
W sumie to chciałem powrócić do tematu Metamorphosis, chodzi mi konkretnie o utwór nr 3 , który został nam przedstawiony przez zespół czyli I Almost Told You That I Loved You. Chciałem powiedzieć , że moim zdaniem jest to najlepszy kawałek spośród tych 3. I uważam , że jest coś w nim co można by nawet nazwać p-roachowym baunsem
Nom, przypomina mi taki jeden, też nie krótki, ale za to była świetna nutka
_________________ I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, baby
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream would never do
I'd still miss you, baby
No ale jakby nie było, nie ważny jest tytuł, ale wykonanie piosenki
_________________ I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, baby
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream would never do
I'd still miss you, baby
Gall! Popieram Cię w 100% i w 100% się z Tobą zgadzam...
Ale Marta napisała, że koniec offtopu. Nie widziałeś?
<Podlizał się Gallowi i Marcie w jednym poście, ha!>
Wracając do Metamorphosis... zauważyliście, że co tytuł to gorszy?
Nights of War, Days of Love... Days of War, Nights of Love (czy jeszcze jakoś inaczej) - Nie dość, że można zamienić dnie z nocami, to jeszcze wojnę z miłością, a poza tym obydwie frazy miejscami... Jak na tytuł krążka za długie i zbyt skomplikowane (szczególnie na amerykańskie umysły)...
Hanging On - właściwie nie ma się do czego przyczepić, ale też czego chwalić... Już lepiej mogli nazwać utwór "H*j D*pa K*rwa C*pa", byliby popularni w Polsce tak jak niegdyś Ich Troje w Niemczech za "Kajne Grencen"...
Metamorphosis - kolejny tytuł z którego zapisem można mieć problem, ogólnie kozacki... szkoda tylko, że może być dla krytyków powodem do naśmiewania się. :p
Change or Die - fajnie, ale to już było... "Do or Die", tacy głupi nie jesteśmy.
I Almost Told You That I Love You - dłuższego się nie dało? Nawet do "Born With Nothing, Die With Everything" można się przekonać... po prostu chwytliwe, ale to coś?
Czy to byłoby Days of War,Night of Love czy jak jest Metamorphossis jak dla mnie to jedna i druga opcja jest kiepska . No ale cóż w tym temacie jak zresztą w wielu innych możemy się tylko wyżalić bo nie mamy najmniejszego wpływu na zmianę. Nawet gdyby to chłopaki z zespołu widzieli to by lali na to ciepłym moczem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum