ja tam syatema zawsze lubiem, i lubic bede, napewno ten zespol juz teraz jest legenda, toxicity zabilo caly swiat, choc w tym duza zasluga rubina
zabijaja ciezarem zawsze najbardziej lubiem toxicity ostatnie dwa albumy takze bardzo mi sie podobaja
a wy co o tym zespole sadzicie... hmmm? Sam sie zdziwilem ze nikt jeszcze takiego tematu nie zalozyl:)
no też się dziwie no ale skoro już jest, to się wypowiem 8) Więc SOAD poznałem i polubiłem gdy zobaczyłem ich teledysk do utworu Chop Suey poprostu świetny od razu skołowałem sobie ich album, a potem kolejne a najnowsze 2 płytowe dzieło jest praktycznie idealne ;p
Kurwac... skad Ty mozesz wiedziec ile ja slucham, a ile nie...? Nie kazdy kurwa marzy o tym zeby byc dziennikarzem muzycznym :shock:
Wyrabiam sobie swoje SUBIEKTYWNE zdanie. W kwestii muzyki nigdy nie bede obiektywna. Powiedzialam, ze MNIE drazni wokal, tak wiec to MOJE zdanie. I chuja mi mozesz mwoic, ze sie nie znam.
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Ostatnio zmieniony przez ~Marta 23-07-2011, 10:54 , w całości zmieniany 2 razy
Szczerze mówiąc starsze płyty SOAD-u jakoś mi nie podchodzą, oprócz pojedynczych kawałków (Chop Suey, Spiders - genialne, Toxicity i pare innych). Natomiast Mesmerize i Hypnotize podobają mi się już bardzo, zwłaszcza ta pierwsza. Taki ciekawy mix gatunkowy.
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
chop suey, toxicity zabijaja.. co tu duzo mowic ich muzyka jest zajebista i niepowtarzalna.. lubie ich, szkoda ze narazie zawiesili swoja dzialanosc :<
Przecudowna muzyka Systemu do dzisiaj gra mi w głowie, chodziać juzdosć długo nie miałem jej na winampie. Podobajami sie zarówno te starsze kawałki jak i te nowe. Mezmerize zwłaszcza. Najlepsze piosenki to Toxicity i, Sugar i Question!. Czasem troche dziwne teksty ale ujdą.
teksty to oni maja nie za ciekawe, ale muzyke zabojczą
no co do tekstów to się zgodzę, ale tak w 50% niektóre są rzeczywiście tak pojechane, że aż się dziwie dlaczego tego słucham inne zaś są wręcz idealne a w połączeniu z muzyką dają jedną wspaniałą całość o nazwie SOAD 8)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum