Cigaro? Najgorsze? Co Wy mówicie? też tak na początku myślałem... Ale przy tym właśnie najlepsze jazdy odchodzą. I na prawdę teksty mają przekaz... nie to co współczesny HH mówiący zawsze o tym samym... muzykę SOAD trzeba zrozumieć.... tak w ogóle teraz to nic nie rozumię... Tak w ogóle teraz się koczy impreza imieninowa u mnie.. i wszyscy wychwalają PR i SOAD bo tego właśnie słuchaliśmy... ja dokańczam resztki trunków. ;D Dobranic
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
System of a Down z koncertami w Europie
W przyszłym roku, po 5 latach przerwy grupa System of a Down wznowi działalność i ruszy z serią koncertów. Grupa wystąpi na festiwalach w Niemczech, Austrii czy Szwecji, ponadto da kilka samodzielnych show, w tym w Mediolanie, Paryżu i Berlinie.
Harmonogram koncertów:
6/2/11 - Włochy, Milan, Milan Arena Fiera
6/4/11 - Niemcy, Norymberga, Rock im Park
6/5/11 - Niemcy, Nurburgring, Rock am Ring
6/6/11 - Francja, Paryż, Omnisports de Bercy
6/9/11 - Szwajcaria, Interlaken, Festiwal Greenfield
6/11/11 - Wielka Brytania, Castle Donington, Download Festival
6/13/11 - Austria, Nickelsdorf, Novarock
6/15/11 - Niemcy, Berlin, Wuhlheide
6/17/11 - Szwecja, Göteborg, Metaltown Festival
6/19/11 - Finlandia, Seinajoki, Provinssirock
Dobra wieść to by była jakby przyjechali do Polski, ewentualnie na ten czeski festiwal rockowy, bo tam jest na tyle blisko, że mógłbym się wybrać. W/w miejscówki jak na razie są poza moim zasięgiem, więc jakoś mnie nie cieszą.
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum