pr*fReAk Okazjonalny słuchacz Wings of a Butterfly
Znaków/post: 336
Wysłany: 22-08-2007, 1:40 Supernatural
Właśnie skończyłam oglądać "Nie z tego świata" i doszłam do wniosu, że warto by było wywiązać dyskusje na jego temat... Wprawdzie leci on dość późno i pewnie niewiele osób go ogląda, bo ludzie z tvn'u nie wpadli na pomysł, aby go zareklamować. Jedyne pomysły jakie mają to reklamy, reklamy... aha i reklamy.. a daleko za tym powtarzające się seriale, filmy itp itd ogółem - beznadzieja, ale to tuż pomysł na inny temat :neutral:
Nie będę się rozpisywać na temat fabuły, tylko podam link... Bedziecie chcieć to przczytacie, nie to nie
http://www.filmweb.pl/Nie...833#czytajDalej
Jest dość ciekawy, bo nie jest pokroju kolejnych kryminalnych serialików, których odcinki powtarzają się w nieskończoność
Można porównać go z Archiwum X, chociaż po obejrzeniu kilków odcinków 'X' się chowa...
Moim zdaniem jest naprawdę niezły! Polecam!
[/i]
_________________ Gdyby zwierzę zabiło z premedytacją, byłby to ludzki odruch.
Wprawdzie leci on dość późno i pewnie niewiele osób go ogląda
Cóż, widać to po ilości odpowiedzi.
-
W życiu o tym serialu nie słyszałem, to pewnie dlatego, że w ogóle nie oglądam TVN, jeśli nie ma przypadkiem jakiegoś głośnego filmu. Jak już to TVN24, MTV albo jakiś Discovery :grin:
A ja o nim słyszałem, ale nie oglądam. Zresztą ogólnie nie przepadam za serialami, wyjątkiem są pierwsze sezony Losta i Prison Breaka, no ale oglądałem je na pc więc miałem pewność, że nie przegapie żadnego odcinka i mogłem je oglądać wtedy, kiedy miałem na to ochotę.
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
pr*fReAk Okazjonalny słuchacz Wings of a Butterfly
Znaków/post: 336
Wysłany: 29-09-2007, 11:57
Filipo11 napisał/a:
pr*fReAk napisał/a:
Wprawdzie leci on dość późno i pewnie niewiele osób go ogląda
Cóż, widać to po ilości odpowiedzi.
hmm.. no cóż..
a szkoda, bo jest nawet nawet
Filipo11 napisał/a:
W życiu o tym serialu nie słyszałem, to pewnie dlatego, że w ogóle nie oglądam TVN, jeśli nie ma przypadkiem jakiegoś głośnego filmu. Jak już to TVN24, MTV albo jakiś Discovery :grin:
no ba! :razz:
a propos nie slyszenia - to się nie dziwię, bo jeszcze nie widziałam, żeby go reklamowali. ja sama się dowiedziałam od meine freundin :razz:
_________________ Gdyby zwierzę zabiło z premedytacją, byłby to ludzki odruch.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum