Witam Mam nadzieję, że na forum znajdą się tacy, którzy mieli już studniówkę i pomogą mi trochę
Otóż potrzebuję jakiś ciekawy scenariusz na studniówkę ?? Pasuje nam coś zrobić, ale kompletnie nie wiemy jak się za to zabrać No a 16 luty coraz bliżej Jak to było u Was (tych którzy mają już to z głowy ... )
Kowal no a co ze scenariuszem ? Macie jakiś program artystyczny czy tylko odtańczycie Poloneza i jazda z 0,7l U nas doszliśmy do wniosku, że jak nie wymyślimy nic do poniedziałku to już nic nie robimy A jakby coś to zaczniemy improwizować :D:D
Kowal no a co ze scenariuszem ? Macie jakiś program artystyczny czy tylko odtańczycie Poloneza i jazda z 0,7l U nas doszliśmy do wniosku, że jak nie wymyślimy nic do poniedziałku to już nic nie robimy A jakby coś to zaczniemy improwizować :D:D
scenariusz taki czesc oficjalna to mowa itp i polonez a poniej sie pobawimy i poczekamy az drektorka opusici miejsce i bierzemy sie za picie i zabawe
No i tak jak wspominałem wcześniej do dziś mieliśmy sobie jakiś scenariusz ustalić i skonczyło się na tym, że tańczymy poloneza, potem zapraszamy nauczycieli na poczęstunek .... do pomieszczenia obok a sami zaczynamy imprę ojjjj to się będzie działo ale jeszcze jednak trochę poczekać trzeba ...
ja dopiero w piątek 16 ale najbardziej pocieszająca informacja jest taka, że na naszej studniówce nie będzie żadnego z dyrektorów :d sami nauczyciele i to tacy, z którymi mamy dobry kontakt, więc zapowiada sie naparwde ciężka noc ;d
Jak pamiętam u mnie też kazali każdej klasie coś niby przygotować ale w rezultacie całe g... z tego wyszło i weri weri gud :razz: . A już mieliśmy robić jakże oryginalną rzecz - kabaret.
Archon dobrej zabawy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum