Posiadam ten album w swojej kolekcji (tej nieoficjalnej) o ile jeszcze nie zdążyłem go wywalić (bo mój dysk z powodu braku miejsca często nawiedzają tzw czystki :p). Miałem też płytke z muzyką Evanescence w wykonaniu The String Quartet. A co do opinii: na początku podobało mi sie bardzo (niektóre utwory), ale po kilku dniach już się nie dało tego słuchać :p
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Ja niestety muszę sie przyznać bez bicia, że specjalnie zainstalowałam pewne udogodnienia umożliwiające jego szybkie zdobycie.
Ale na ośle PR nie znalazłam... Dałby znać kto na PW, hm? <:
Za to wałkuję od niedzieli A Perfect Circle w ich wykonaniu (po prostu :shock: ), czeka jeszcze Pearl Jam i Tool
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Mnie się nie znudziło, wręcz przeciwnie - po kilku przesłuchaniach doprowadziło do zbingowania się....
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Czy słyszałem o "The String Quartet Tribute"? To jest zajebiste. Pierwszy raz poznałem to pare lat temu jak zbierałem wszelkiego rodzaju mix, remixy, dema, ep-ki Linkin Park. Oni są zajebiści. Nie miałem okazji wcześniej słyszeć piosenek Papa Roach w ich wykonaniu, ale są nieźli. Bardzo oryginalny pomysł.
Jak dla mnie to to z deczka śmieszne jak taki jazzujący facecik śpiewa ,,don't give a fuck" :razz:.
Ogólnie rzecz ujmując mogłabym to mieć do PRowej kolekcji, ale słuchać bym nie słuchała.
no ja powiem tak całkiem ciekawie to brzmi ale na dłuższą metę to raczej odpada:P w każdym razie jakieś drobne urozmaicenie. A jeżeli chodzi o The String Quartet Tribute to już mi się to przesłuchało. Ale pełen respekt za to co zrobili
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
Znam to od dawna, a podana przez Ciebie wersja jest bardzo okrojona. poszukaj na YT więcej.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum