Może znacie ten zespół. Ja go poznałem przez grę NFS Undergound. Od razu spodobała mi się szybka perka no i połączenie dwóch typu śpiewu w piosence "And the Hero Will Drown". Dopiero nie dawno zapoznałem się z niektórymi piosenkami tego zespołu i ten styl mi się spodobał. Może znacie jakieś piosenki tego zespołu, jakie odczucia macie słuchając tego zespołu?
_________________ I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, baby
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream would never do
I'd still miss you, baby
I'd still miss you, baby
Ja jestem wielką fanką Story Of The Year. Jestem w stanie powiedzieć, że bardziej ich lubię od PR Podoba mi się w nich energia, którą uwidocznili na nowej płycie. Kiedyś również była ona widoczna, ale na "The Black Swan" po prostu przeszli samych siebie. Te riffy naprawdę powalają, i zdecydowanie zapraszam do przesłuchania tej płyty.
_________________ "Nothing comes that easy,
And nothing comes for free.
Something comes from nothing,
If you are willing to believe!"
Dla mnie tą energię pokazali(jak wcześniej pisałem) w perkusji, elektryku(połączenie riffów z nutami) oraz śpiewem(nieraz spokojny, nieraz rytmiczny, normalny a nieraz krzykiem co daje świetny efekt). Jeszcze mi się podoba, że w kilku piosenkach można usłyszeć śpiew i w tle perka lub elektryk, co bardzo lubię :grin:
I'd still miss you, baby
Jak dla mnie "The Black Swan" to właśnie już nie to :/ Też poznałem SOTY przez nfsa, a piosenka której mogę słuchać na okrągło to Until The Day I Die. Normalnie kocham to
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum