Stone Sour to zespół Corey'a Taylor'a ze Slipknota. Ich muzyka to rock/hard rock. Występują bez masek w przeciwieństwu od Slipknota.
Teraz coś do posłuchania i obejrzenia
2 łagodne:
od tego się zaczeło zobaczyłem klip, fajne, i dopiero sie skapłem że płyta już 2 tygodnie na dysku, (kuzyn, fan slipknota = płyta na pulpicie)
Through Glass
mam obie cd i nic to dla mnie odkrywczego posluchac mozna, zdecydowanie wole bardziej slipknota, z reszta pomimo tego ze muzycy ST odcinaja sie od porownan ja widze ze glownie za sprawa Corey'a te podobiensto i zarzuty sa bardzo uzasadznione
No nie wszyscy ;p Ale 3/4 ludzi bylo tam wylacznie dla Alice in chains, wiec im sie nie dizwie ;p Wszyscy zaczeli wbijac wtedy, jak zaczelo grac AiC, a supporty se darowali ;p
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Ostatnio zmieniony przez ~Marta 23-07-2011, 10:45 , w całości zmieniany 1 raz
no co w tym takiego?
szkoda ze juz mało zostalo zespolow co nagrywac potrafia zabojcze Cd i umieszczac tam jeszcze ballade
tymbardziej ze duality jest ciezkie i ostre ale sa ciezsze i ostrzejsze i potrafia nagrywac ballady co swiadczy o ich sile kompozytorskiej
Tak, wiem. Po prostu wokalista ma dwie strony, bo przeciez w Stone Sour jest tylko on i gitarzysta od Slipknota. A reszta zespołu nie pokazała sie w tej "wolniejszej" wersji. Chyba, ze w "Varmilion vol 2" (acoustic)... Nad tym trzeba byłoby sie zastanowić...
Ja mam ostatnio fazę na płytę Stone Sour - Come What(ever) May - moim zdaniem jest naprawdę śweitna, dużo lepsza niż poprzedni kązek Stone sour, najlepsze kawałki to moim zdaniem tytułowy Come What(ever) May, Reborn, Socio, Cardiff, Through Glas, 1st Person...
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Ogólnie to nie jestem jakimś fanem Stone Sour, nie słucham ich prawie wcale nawet. Ostatnio z braku sił oglądałem 4FUN.TV no i bardzo zaciekawiła mnie piosenka Through Glass. Jest bardzo spokojna, ale uważam, że wykonanie naprawdę nieprzeciętne. No i ten pomysł z tym tekturowym wystrojem, genialne. Wokalista ma świetny głos. Co myślicie otej piosence i teledysku. Są tu jacyś fani SS?
Sa jacyś fani
sama piosenka przypomina ballady z nowego krążka slipknota,a ja sam uważam ostatnia CD SS za bardzo dobra ale, Vol. 3 to przejdzie do historia ten zespól przepadnie
a nie mogłeś tego napisać w temacie o tym zespole?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum